Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
7°C

Johannis, Klein, Fleischer si Gant se intalnesc maine cu Angela Merkel

Cancelarul german Angela Merkel va efectua mâine o vizită în România, la una din întâlniri urmând să participe şi o delegaţie din Sibiu. Aceasta va fi compusă din preşedintele FDGR, Klaus Johannis, episcopul Bisericii evanghelice CA, Christoph Klein, deputatul FDGR Ovidiu Ganţ şi subsecretarul de stat Helge Fleischer. La întâlnire sunt invitaţi şi preşedinţii celor cinci organizaţii regionale ai FDGR. Merkel va purta la Bucureşti convorbiri politice cu preşedintele Traian Băsescu şi cu premierul Emil Boc. Tot aici va avea loc şi întâlnirea cu reprezentanţii minorităţii germane.
Partea a doua a vizitei cancelarului German se va desfăşura la Cluj, unde Angela Merkel va primi titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universităţii Babeş-Bolyai (UBB). Aici va vizita universitatea şi se va întâlni cu studenţii liniei de studiu în limba germană şi cu cei de la Studii Europene.  

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus