Miercuri,
08.02.2023
Innorat
Acum
-7°C

„Viata cu un idiot”, in turneu la Sarajevo

Spectacolul „Viaţa cu un idiot” în regia lui Andriy Zholdak va deschide cea de-a 50-a ediţie a MESS – Festivalul Internaţional de Teatru de la Sarajevo. Festivalul de la Sarajevo din acest an se desfăşoară în perioada 15 – 31 octombrie şi va prezenta peste 50 de producţii artistice ce reunesc aproximativ 600 de invitaţi şi artişti.  
”«Viaţa cu un idiot» este un capitol pierdut al Bibliei. Un mit. Camera de pe scenă este o bucăţică de rai pe care Dumnezeu le-o dă unui bărbat şi unei femei ca să fie fericiţi, să trăiască, să aibă copii. Apoi Dumnezeu dispare. Iar când se uită la ei, după un timp, vede un bărbat şi o femeie care nu au copii, şi-au pierdut iubirea, trăiesc ca doi câini. Şi atunci trimite un provocator, un om care să le răscolească existenţa”, spune Andriy Zholdak despre spectacolul lui. Din distribuţie fac parte Florin Coşuleţ, Cătălin Pătru, Cristina Flutur, Cristian Stanca, Ema Veţean, Pali Vecsei, Mihai Coman, Viorel Raţă și Bogdan Sărătean.
La cea de-a XVII-a ediţie a galei premiilor revistei Cuvântul care a avut loc la Bucureşti, ”Viaţa cu un idiot” a fost desemnat cel mai bun spectacol al anului 2007. Spectacolul, programat în cadrul ceremoniei de deschidere a Festivalului de la Sarajevo, va avea loc sâmbătă, 16 octombrie, ora 19:30, la Teatrul Naţional  Bosniac.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus