Vineri,
02.12.2022
Innorat
Acum
4°C

Ministrul Culturii incheie seria celor trei ministri la Sibiu

După Valeriu Tabără și Elena Udrea, aflații ambii la Sibiu astăzi, și-a anunțat vizita în orașul de pe Cibin și ministrul Culturii, Kelemen Hunor. El și-a manifestat, prin intermediul unui consilier, intenția de a se întâlni și cu primarul Sibiului, Klaus Johannis, de care se plângea acum câteva luni că ”nu îi răspunde la telefon”.
”Și-a anunțat vizita pentru marți”, a confirmat primarul Sibiului, Klaus Johannis. Kelemen Hunor a fost invitat și așteptat la Sibiu în această vară, când a fost organizată o dezbatere pe tema candidaturii Sibiului pentru Lista Unesco a patrimoniului mondial. La respectiva întâlnire nu a participat nici Hunor și nici vreun reprezentant al Ministerului, în responsabilitatea căruia intră întocmirea dosarului de candidatură a Sibiului la Unesco. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

cata

Acum 12 ani

poate sasu mai lasa din mandria lui si mai vorbeste si cu oameni.e o oportunitate buna ca sibiul sa intre in Unesco ,nu trebuie sa ne scape pe sub degete vom avea multe de pierdut daca acest proiect nu se va finaliza
Raspunde

ptr cata

Acum 12 ani

cei care ne conduc tara nu sunt oameni, sunt hoti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus