Marţi,
20.02.2024
Innorat
Acum
4°C

"The Dark Knight Rises" – noul film din seria Batman

Cel de-al şaptelea film al francizei "Batman", regizat de Christopher Nolan, se va numi "The Dark Knight Rises", el continuând povestea din 2008, au anunţat studiourile Warner Bros.

"The Dark Knight Rises" va intra în cinematografe pe 20 iulie 2012.

Ignorând noul curent 3D de la Hollywood, Christopher Nolan a declarat că nu intenţionează să folosească această tehnică la realizarea filmului. Potrivit lui Nolan, a fost semnat un acord cu Warner Bros. potrivit căruia filmul nu va fi 3D, a declarat cineastul pentru Los Angeles Times.

Nolan nu vrut să dezvăluie distribuţia filmului, dar a precizat că de această dată în film nu se va regăsi Riddler, unul dintre personajele negative din celelalte pelicule.

La începutul anului, Nolan a spus că nu-l va reintroduce pe Joker, care a fost interpretat de Heath Ledger în precedentul film al francizei, "The Dark Knight". Heath Ledger a câştigat postum, pentru acest rol, premiul Oscar.

Regizat de Christopher Nolan, cu Christian Bale în rolul principal şi Heath Ledger, decedat în ianuarie 2008, în rolul maleficului Joker, filmul "Cavalerul negru/ The Dark Knight" este cea de-a şasea parte a francizei "Batman". "Cavalerul Negru" a avut încasări de 1,001 miliarde de dolari pe plan mondial, potrivit boxofficemojo.com.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus