Duminică,
21.07.2024
Partial Noros
Acum
24°C

Traficul pe Transfagarasan va fi inchis de la 1 noiembrie, intre Piscu Negru si Cabana Balea Cascada

Circulaţia pe drumul naţional 7C - Transfăgărăşan va fi închis începând de luni, 1 noiembrie, între Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă, a anunţat, vineri, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) Astfel, şoferii nu vor mai putea circula între kilometrii 104 şi 130 + 800, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile din această perioadă, care pot periclita siguranţa circulaţiei prin căderi de stânci, alunecări de teren, înzăpeziri sau pericol de polei. Sectorul de drum închis circulaţiei va fi semnalizat corespunzător. CNADNR roagă şoferii să respecte semnalizarea rutieră existentă pe Transfăgărăşan pe sectoarele dintre kilometrul 0, localitatea Bascov, judeţul Argeş şi kilometrul 104 la Piscu Negru şi kilometri 130+b00, Cabana Bâlea Cascadă şi intersecţia cu DN 1, la kilometrul 151 + 955, în judeţul Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus