Sâmbătă,
25.03.2023
Parțial Noros
Acum
18°C

Contract de 29 de milioane de lei pentru asfaltarea drumurilor naționale din Sibiu și Brașov. Un singur ofertant

Contract de 29 de milioane de lei pentru asfaltarea drumurilor naționale din Sibiu și Brașov. Un singur ofertant

Societatea bucureșteană Viarom se va ocupa în următorii patru ani de asfaltarea drumurilor naționale din Brașov și Sibiu, anunță Biz Brașov. S-a semnat în acest sens un nou contract în valoare de peste 29 de milioane de lei.

Bucureștenii de la Viarom se vor ocupa și în următorii patru ani de turnarea covoarelor asfaltice în straturi subțiri pe drumurile naționale care traversează județele Brașov și Sibiu. La procedura de licitație lansată de secția de drumuri naționale Brașov, în luna februarie, compania a fost singura care a depus o ofertă pentru încheierea acestui acord-cadru, care avea o valoare estimată fără TVA de 24.862.318,4 lei.

După licitație, valoarea totală a contractului a ajuns la suma de 24.807.072,6 lei fără TVA, respectiv 29.520.416,39 lei cu TVA.

„Autoritatea contractantă estimează să încheie minim 4 contracte subsecvente, cu o frecvență de minim un contract subsecvent pe an sau după caz mai multe contracte subsecvente în funcție de fondurile bugetare aprobate și alocate”, se precizează în anunțul de licitație. Valoarea celui mai mare contract subsecvent, care va include lucrări în ambele județe, este de 6.440.247,2 lei fără TVA, respectiv 7.663.894,16 lei cu TVA.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 662

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus