Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Pustai: Va trebui sa spargem gheata pe terenul nostru si sa luam trei puncte cu Gloria Bistrita

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, miercuri, că formaţia sa trebuie să spargă gheaţa pe teren propriu şi să câştige cele trei puncte puse în joc în partida cu Gloria Bistriţa din cadrul etapei a XIV-a a Ligii I, transmite corespondentul Mediafax.

"Revenim acasă după un joc bun cu Dinamo, dar din păcate fără puncte. Acest lucru face ca meciul cu Bistriţa să fie unul foarte important prin prisma punctelor puse în joc. Momentan ne aflăm undeva la jumătatea clasamentului, fiind la şase puncte de poziţia a doua. Era foarte bine dacă reuşeam să câştigăm la Dinamo, am fi fost pe un loc de cupă europeană, dar la fel de repede putem să ajungem în zona retrogradării. Va trebui să spargem gheaţa pe terenul nostru şi să luăm toate cele 3 puncte cu Gloria. Bistriţa este o echipă bună, care chiar dacă a reuşit să obţină doar un punct în deplasare, a fost învinsă foarte greu în toate meciurile pierdute", a spus Pustai într-o conferinţă de presă.

Echipa Gaz Metan Mediaş întâlneşte, vineri, de la ora 18.00, pe teren propriu, formaţia Gloria Bistriţa, într-o partidă contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus