Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
9°C

Ultimele pregatiri pentru Sibiu World Music Festival

Fundaţia Sibiu Jazz Festival organizează între 12 - 14 noiembrie „Sibiu World Music Festival 2010”.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Consiliului Local Sibiu, al Primăriei Sibiu, Casei de Cultură a Municipiului Sibiu şi a fost lansat  în cadrul Programului “Sibiu 2007 – Capitală Culturală Europeană”!

Evenimentul se constituie ca un festival al bucuriei şi al toleranţei între comunităţile etnice din România şi restul Lumii, un exemplu viu a ceea ce înseamnă convieţuire, spatiu intercultural şi interetnic.

World Music este muzica lumii, un concept muzical-coregrafic lansat pe toate scenele lumii în ultimii 30 de ani.

Vor fi prezentate producţii din repertoriul naţional şi internaţional, tradiţional - folcloric, dar cu sonoritate modernă. Participanţii îşi vor face cunoscut folclorul, prin viziunea artistului sec XXI. O combinaţie între instrumentele tradiţionale şi tehnologie modernă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus