Miercuri,
30.11.2022
Cer Senin
Acum
6°C

Replica Atlassib: Johannis a declarat in repetate randuri ca Ilie Carabulea este un partener si un sustinator al Sibiului

Holdingul Atlassib a trimis în această dimineaţă un comunicat-drept la replică redacţiei Turnul Sfatului în care îşi exprimă punctul de vedere faţă de declaraţia primaului Klaus Johannis, de joi. În comunicat se scrie că Holdingul Atlassib a "demonstrat în ultimii 17 ani o creştere a activităţii care a avut un impact pozitiv asupra imaginii Sibiului şi a României".

În plus, se aduc noi clarificări din dosarul anhetat de DNA în care sunt implicaţi mai mulţi oameni de afaceri sibieni. "Referitor la unele informaţii greşite apărute în ziarul dumneavoastră, precizăm din nou, că Ilie Carabulea nu a dat mită nicio maşină, aşa cum am arătat şi într-un alt comunicat de presă anterior, pus la dispoziţia ziarului dumneavoastră. Pentru obiectiva informare a opiniei publice, Holdingul Atlassib precizează că, maşina la care s-a referit autorul articolului, aparţine firmei SC ATLASSIB LEASING IFN SA, unde Ilie Carabulea nu este acţionar. Nefiind acţionar sau asociat, Ilie Carabulea nu avea cum să dea vreo maşină de la SC ATLASSIB LEASING IFN SA cuiva", se mai arată în dreptul la replică.

DREPTUL LA REPLICĂ PRIMIT DE LA ATLASSIB:

Ilie Carabulea : "Atlassib este un nume care duce renumele Sibiului în lume"

Pentru corecta informare a opiniei publice, Holdingul Atlassib doreşte să facă următoarele precizări, care clarifică rolul jucat de Ilie Carabulea şi Holdingul ATLASSIB în Sibiu şi în România în ultimii 17 ani.
"Holdingul ATLASSIB a demonstrat în ultimii 17 ani o creştere a activităţii care a avut un impact pozitiv asupra imaginii Sibiului şi a României. Prin serviciile de bună calitate am ajuns să fim cunoscuţi nu doar în ţară, dar şi în toată Europa. Mai mult, Holdingul ATLASSIB a demonstrat încă de la înfiinţare că este un nume în economia românească care a dus renumele Sibiului în lume. Ne bucurăm că succesul nostru în afaceri a însemnat dezvoltarea noastră nu doar ca investitori, ci şi ca importanţi angajatori în România. Pentru comunitatea sibiană, ATLASSIB a dovedit că este un susţinător al economiei, turismului, sportului, culturii sibiene, dar şi un susţinător al campaniilor umanite", precizeaza Ilie Carabulea, patronul Holdingului ATLASSIB.
În contextul apariţiei unui articol în ediţia on-line a ziarului dvs, în care v-aţi referit la imaginea Sibiului, fiind mentionat şi numele lui Ilie Carabulea, dorim să precizăm că niciodată primarul municipiului Sibiu, Klaus Johannis nu a spus că Ilie Carabulea sau Holdingul ATLASSIB a adus sau aduce vreun prejudiciu de imagine Sibiului. Mai mult, primarul Klaus Johannis a declarat public, în repetate rânduri că Ilie Carabulea, prin acţiunile Holdingului ATLASSIB este un partener şi un susţinător al Sibiului.
Dorim să reamintim, că Holdingul ATLASSIB este unul din principalii investitori şi angajatori din Sibiu şi din România, ceea ce înseamnă o dezvoltare a economiei şi creare de noi locuri de muncă. Holdingul ATLASSIB a fost şi unul din principalii susţinători ai celui mai mare program cultural cu impact european din România, din ultimii ani, programul Sibiu - Capitală Culturală Europeană, contribuind cu suma de 500.000 de euro, la succesul acestei acţiuni care a adus în oraşul Sibiu în 2007, numărul record de un milion de turişti. Susţinerea Holdingului ATLASSIB pentru cultură nu a încetat în 2007 şi ea continuă şi în prezent, prin sponsorizarea a celor mai importante evenimente cu caracter cultural. Holdingul ATLASSIB este şi unul din cei mai importanţi finanţatori ai sportului sibian, susţinând financiar echipe din diverse ramuri sportive. Reamintim faptul că Ilie Carabulea şi Holdingul ATLASSIB au sprijinit în mod constant, cu resurse proprii, comunităţi aflate în dificultate, atât în judeţul Sibiu, dar şi în ţară, acordând în mod legal sprijin în campanii umanitare.
Referitor la unele informaţii greşite apărute în ziarul dumneavoastră, precizăm din nou, că Ilie Carabulea nu a dat mită nicio maşină, aşa cum am arătat şi într-un alt comunicat de presă anterior, pus la dispoziţia ziarului dumneavoastră. Pentru obiectiva informare a opiniei publice, Holdingul Atlassib precizează că, maşina la care s-a referit autorul articolului, aparţine firmei SC ATLASSIB LEASING IFN SA, unde Ilie Carabulea nu este acţionar. Nefiind acţionar sau asociat, Ilie Carabulea nu avea cum să dea vreo maşină de la SC ATLASSIB LEASING IFN SA cuiva.
Pentru veridicitatea datelor prezentate opiniei publice, Holdingul ATLASSIB pune la dispoziţia ziarului dumneavoastră, dovada acţionariatului SC ATLASSIB LEASING IFN SA, obţinută prin accesarea bazei de date a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului. Datele acestea puteau fi verificate de orice jurnalist al redacţiei dumneavoastre. Conform datelor puse la dispoziţie de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, Ilie Carabulea nu apare ca acţionar la SC ATLASSIB LEASING IFN SA.

Vineri, 05 noiembrie
Holdingul ATLASSIB

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

16 comentarii

z

Acum 12 ani

Si, care-i relevanta celor spuse de Johannis? A devenit oracol national sau este mandatarul adevarului suprem Johannis, ca nu inteleg.
Raspunde

pt nea Ilie

Acum 12 ani

Cumpara-i nene si pe astia si inchide-le gura, ca si-asa scriu numa ce vor
Raspunde

GGG

Acum 12 ani

\"Atlassib este un nume care duce renumele Sibiului în lume\". Nu stiam ca la tigani li se spune acum si \"renume\". Hehe...
Raspunde

diana

Acum 12 ani

Subtire justificarea lui Carabulea. Nu conteaza a cui este firma de leasing, ci platitorul ratelor, ori din comunicatul DNA rezulta ca ratele au fost platite de o alta firma a lui Carabulea in timp ce masina era folosita de Apostu. Asa ca cine sa va mai creada, domnule Carabulea?
Raspunde

Tribuna despre Turnul Sfatului

Acum 12 ani

\"Dacă te uiţi în DEX, în dreptul cuvântului \"maniac\" vei găsi următoarea explicaţie: \"(Persoană) care suferă de o manie (1); p. ext. (om) care este obsedat de o idee fixă sau care manifestă o preocupare exagerată pentru ceva, având adesea deprinderi ciudate; tipicar\". Dacă veţi avea curiozitatea să vă uitaţi pe ultimele ediţii ale publicaţiei \"Turnul Sfatului\", veţi constata că cei care combat la acest ziar(?) au făcut o adevărată obsesie pentru omul de afaceri sibian, Ilie Carabulea. Or fi maniaci? Investiţiile derulate de firmele patronului Holdingului Atlassib şi declaraţiile sale sunt întoarse pe toate feţele, până când se obţine un subiect negativ, dezvoltat cu tot felul de presupuneri, cu \"se pare că\", astfel încât imaginea omului de afaceri să fie compromisă. La prima vedere, ai spune că e o întâmplare, dar, răsfoind prin arhivă, vei constata că, condeiele de la \"Turnul Sfatului\" sunt bine direcţionate şi o ţin una şi bună: tot ceea ce e negativ în Sibiu, se leagă de numele lui Ilie Carabulea. Dacă acesta intenţionează să facă o investiţie, cei de la \"Turnul Sfatului\" intuiesc deja o încălcare a legii. Dacă face o declaraţie publică, vorbele îi sunt răstălmăcite şi sunt aruncate în joc presupunerile, mereu defavorabile. Ce-i mână în luptă pe scribălăii de la \"Turnul Sfatului\", despre care se vorbeşte în târg că n-ar duce-o tocmai pe roze cu finanţele? Să zici că-i vreun spirit justiţiar la mijloc, e cam multişor, pentru că atacurile furibunde miros destul de tare a răfuială cu miză, ca să nu mai vorbim despre poziţionarea bruscă a publicaţiei pe o anumită linie. Ciudat. Şi mai e ceva: uitându-te prin paginile ziarului, nu vezi strop de reclamă la vreuna din firmele Holdingului Atlassib. Să fie supărarea atât de mare, încât un potenţial spaţiu publicitar să poată fi înlocuit cu atacuri repetate până la obsesie? O fi. Întorcându-ne în timp, la originile publicaţiei care se foloseşte azi cu prea mare uşurinţă de un reper simbol al oraşului -Turnul Sfatului - au stat ziare care şi-au legat numele (pe care le-au schimbat apoi) de scandaluri în care s-a vorbit despre practici de \"presă\" nu tocmai ortodoxe. Dacă \"Ziarul de Sibiu\" şi \"Sibiu Standard\" şi-au schimbat în timp numele, nu e musai să se fi schimbat şi năravurile. În orice caz, se pare că (nu e citat din \"Turnul Sfatului\") cei care şi-au făcut un obicei din a denigra anumiţi politicieni şi oameni de afaceri vor trebui să dea explicaţii în faţa Justiţiei. Altele decât cele care încep cu \"se pare că\" sau \"umblă vorba\". Pentru că şi vorbele astea, umblă atent direcţionate şi conştiincios remunerate.\"...Față de aceste afirmații, eu, cititorul, mă întreb:unde este adevărul?
Raspunde

zexe

Acum 12 ani

Ia uitati, fratilor, oferta de spaga la veder, in Tribuna de azi, citez: \"Ciudat. Şi mai e ceva: uitându-te prin paginile ziarului, nu vezi strop de reclamă la vreuna din firmele Holdingului Atlassib. Să fie supărarea atât de mare, încât un potenţial spaţiu publicitar să poată fi înlocuit cu atacuri repetate până la obsesie? O fi. \" Adica, pe romaneste: ciocul mic daca vreti sa primiti publicitate (bani). Bravo!
Raspunde

cadrilater

Acum 12 ani

de cand are nevoie un primar care e cunoscut in toata Europa in poleirea imaginii sifonate de sprijinul unei companii de transport de provincie? Nu se dau prea importanti cei cu autobuzele?
Raspunde

important

Acum 12 ani

din comunicat reiese clar ca firma respectiva a dat mita o masina, chiar daca spune ca nu-i actionar acolo. deci a recunoscut mita. iertati-l
Raspunde

filip

Acum 12 ani

bai diano, stiai ca esti buna doar de frectie la .... asa ca nu te baga ca musca\'n curu\' calului (cum se zice\'n popor)... judecata ta-i de handi, asa ca stai in banca ta, daca ai, si nu-ti mai da cu parerea, ca s-ar pute sa faci comotie, ori otita...
Raspunde

ilie

Acum 12 ani

ba, cacapulea junior, diana are dreptate, taica-tau a dat spaga, platind ratele pentru masina porcurorului!
Raspunde

adrian

Acum 12 ani

domnul carabulea este un smecher.atat pot sa spun.
Raspunde

un sibian

Acum 12 ani

Domnule Adrian daca nu mai comentai filosof ramaneai . In aceasta tara se pare ca au lnceput sa dea toti socoteala ln fata legi chiar daca te cheama Carabulea ,Apostu , Solomon , s-au Vantu se pare ca e o adiere de vant care se intesifica .
Raspunde

un sibian

Acum 12 ani

Domnule Adrian daca nu mai comentai filosof ramaneai . In aceasta tara se pare ca au lnceput sa dea toti socoteala ln fata legi chiar daca te cheama Carabulea ,Apostu , Solomon , s-au Vantu se pare ca e o adiere de vant care se intesifica .
Raspunde

catalin

Acum 12 ani

cretanului de la 10: mirosi de la o posta a prosteala, berbecule! nici un articol fara alegatiile tale de doi bani... cosoleaza-te: tot prostovan o sa crapi, mortaciune!
Raspunde

pt. catalin

Acum 12 ani

Bai, junior,nu sunt cretan, in Creta am fost doar ca turist. Sunt sibian, nu cacovean ca tac-tu!
Raspunde

@GGG

Acum 12 ani

Nu exista \"tigan\" ci doar fiinta care uita sa fie om.Tu ce neam de maimuta esti?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus