Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Nicolas Cage filmeaza pe centura Sibiului

Din această dimineață, vedeta americană Nicolas Cage a început filmările pe teritoriu sibian pentru viitorul film Ghost Rider 2: Spirit of Vengeance. Primele cadre cu Nicolas Cage au fost filmate pe viitoarea centură a Sibiului, în zona podurilor care fac legătura peste autostradă cu Agnita și, respectiv, Bungard.

Primele secvențe nu sunt, însă, spectaculoase. Echipele formate în principal din români au meșterit toată dimineața la celebra motocicletă din film, dar nefolosită deloc încă. ”Astăzi vor fi luate cadre doar in-door. Nicolas Cage este filmat în timp ce vorbește în mașină. De mâine ar putea fi filmate câteva cascadorii. Apoi, timp de două zile vom filma și în zonele centrale ale orașului”, a spus Scott Levine, din partea echipei de filmare.

Scump la vedere

Spre dezamăgirea presei în căutarea imaginilor cu actorul care joacă rolul lui Johnny Blaze, vedeta americană este extrem de scumpă la vedere. În două ore de așteptare, singurele cadre ce puteau fo surprinse cu Nicolas Cage sunt, mai ales, cele în care acesta intră dintr-o rulotă în alta, aflată la nici patru metri. De fiecare dată când încep filmările, la ușa rulotei lui Cage este parcat un Mercedes GL, care face drumul de aproximativ 300 de metri până la mașina în care sunt filmate cadrele. Apoi, pe distanța de câțiva kilometri între podurile Agnita și Bungard, Nicolas Cage este filmat în mașină, discutând cu actrița italiană Violante Placido, care joacă în rolul Nadyei. Intrările pe secțiunea de centură unde se turnează filmul sunt păzite și cu ajutorul polițiștilor sibieni.

Cazat în centru

Surprinzător, Nicolas Cage nu s-a cazat la cel mai luxos hotel din Sibiu, Hilton. După negocieri prelungite, cei de la Castel Studio nu s-au mai înțeles la preț. Nicolas Cage este cazat în chiar centrul orașului, în hotel Villa Astoria, a cărui clădire este lipită de Turnul Sfatului. Reprezentanții hotelului, evident, nu vor să recunoască. Potrivit informațiilor de pe site, cea mai scumpă din cele zece camere ale hotelului de patru stele are un preț de 130 de euro pe noapte.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus