Duminică,
20.06.2021
Cer Senin
Acum
18°C

11 zone ale Sibiului afectate de lucrarile la reteaua de apa

Locuitorii din 11 zone întinse ale Sibiului sunt sfătuiți de reprezentanții SC Apă Canal SA să își asigure rezerve de apă pentru ziua de joi. În data de 18 noiembrie, între orele 8.00 și 22.00, reprezentanții Apă Canal vor interveni cu lucrări la două magistrale de transport a apei potabile, pentru montarea de vane.
”Lucrările se vor desfăşura între orele 8.00 – 22.00 în zona Prelungirii Săcel, cu afectarea consumatorilor din cartierele Ştrand, Turnişor (parţial), Terezian, Gara Mică, Lazaret, Guşteriţa, Ţiglari, Tineretului, Reşiţa, Piaţa Gării, Zona Industrială Est. Rugăm consumatorii să-şi facă rezervele de apă necesare”, se arată într-un comunicat al societății.
Apă Canal va pune la dispoziţia  consumatorii afectaţi apă menajeră prin intermediul autospecialelor ce vor staţiona în zona Alcomsib – Ştrand, Şcoala generală 13 – Terezian, Complex – Ţiglari,  Piaţa Iancu de Hunedoara – Turnişor, Podului - Guşteriţa şi Balanţa – Lazaret.
Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, sau la telverde, 08008.202.202.

 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Vladimir Barbu

Acum 10 ani

Apa s-a luat si pe strada darstelor, parte a cartierului Piata Cibin, dar acest lucru nu a fost anuntat de reprezentantii S.. Apa-Canal . Asa ca...la o si mai buna informare ca si pana acum !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus