Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Florin Apostu, judecat la Constanta dupa ce va fi deferit justitiei

Prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Sibiu, Florin Apostu, acuzat de fapte de corupţie, alături de un ofiţer SRI, va fi judecat la Curtea de Apel Constanţa după ce procurorii îl vor deferi justiţiei, potrivit unei decizii de marţi a instanţei supreme, transmite Mediafax. Procurorii anticorupţie au cerut Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie să stabilească o instanţă la care şeful Parchetului Judecătoriei Sibiu să fie judecat după ce va fi deferit justiţiei. Aceştia au solicitat ca instanţa desemnată să fie alta decât cea care a decis iniţial ca Florin Apostu şi ofiţerul SRI Tiberiu Popescu să fie anchetaţi în stare de libertate, respectiv Curtea de Apel Alba-Iulia.

În 27 octombrie, instanţa supremă a decis arestarea preventivă a prim-procurorului Parchetului Judecătoriei Sibiu, Florin Apostu, şi a ofiţerului SRI Tiberiu Popescu, acuzaţi de fapte de corupţie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

18 comentarii

faga beau

Acum 13 ani

nu te lasa florine
Raspunde

x

Acum 13 ani

hm...o procedura „originala„!! in codul de procedura civila,cererea de stramutare se formuleaza si se aproba sau nu, dupa ce litigiul este pe rolul instantei competente teritorial si material..!
Raspunde

hi,hi

Acum 13 ani

Florin s-ar lasa, dar nu-l lasa altii!
Raspunde

Easy

Acum 13 ani

Mortii matii de jeg....la parnaie cu tine...
Raspunde

ha,ha

Acum 13 ani

Este adevarat ca seful CARABULEA a fugit din tara?
Raspunde

gelu

Acum 13 ani

nu, cretine, nu-i adevarat! numai un prostovan ca tine poate sa gandeasa o asa nerozie, drept pentru care, mars in ..... stii tu a cui, mortaciune!
Raspunde

jiji

Acum 13 ani

Ba, Carabulea junior, daca-l baga pe tac-tu la bulau si ii confisca averea dobandita prin frauda, cu atata mai ramai si tu, cu comentatul pe net. O sa vedem atunci cine-i mortaciune! Apropo de mortaciuni, zilele trecute era coada la Carpatica lui tac-tu. Se ingramadea lumea sa-si scoata banii. Se cam duce si fabricuta de bani.
Raspunde

socialistul

Acum 13 ani

Pana nu intra dupa gratii si cel care a dat mita CARABULEA justitia nu-si face treaba pe deplin
Raspunde

gelu

Acum 13 ani

jiji schizo, persisti in prostie si e greu de presupus c-o sa te vindeci vreodata, eventual doar cand o sa plesnesti de rautate si invidie! ai noroc, insule, ca prostia nu doare, ca-i urla zi-lumina... cat despre retardatul de \"socialist\", pe asta nu-l mai lecuieste decat dr. pamanteanu, care o sa-l viziteze curand, caci exista un Dumnezeu care-i pedepseste crunt pe cretin si prosti...
Raspunde

vlad

Acum 13 ani

Pana una-alta asteptam ca Dumnezeu, in colaborare cu Justitia, sa-i pedepseasca pe hoti, asa ca tac-tu, Carabulea.
Raspunde

vlad

Acum 13 ani

Pe un hot, cum este Carabulea, nu poate fi invidios decat alt hot, de calibru mai mic. Fii linistit, beizadea needucata, ca nu-i nimeni invidios pe tac-tu si cu ata mai putin o sa fie cineva invidios dupa ce va ajunge unde-i este locul: la puscarie.
Raspunde

gelu

Acum 13 ani

lui vlad dracu\": etete, unde sta filosoful? pai tu, proasto, esti abilitat sa faci judecati de valoare? cand te-ai uitat ultima data in oglinda, sa vezi ce fata de scos bude ai? si nu conta pe implicarea Celui de Sus... cat despre justitie, las-o sa-si faca treaba, ce te bagi tu, ca musca\'n curu calului?! cat despre beizadea, ce sa-ti zic, decat celebra \"dai in bara, dai afara!\" asa ca ia mai dute\'n aia, stii tu care anume!
Raspunde

Geleu

Acum 13 ani

Hop si eu sa-mi dau cu parerea desi n-am nimic de spus...
Raspunde

babu Vasile

Acum 13 ani

ba Bula a lui Carabula, ia mai meri tu acolo unde-i trimiti pe altii!
Raspunde

nada

Acum 12 ani

nu stiu ce sa zic ..............am ramas cu gura cascata cand am auzit ce pot sa i spun lui florin SA FIE TARE
Raspunde

nada

Acum 12 ani

si pe narcis la cunoscut acum vreo 15 ani la fel sa fie tare
Raspunde

nada

Acum 12 ani

l am
Raspunde

nada

Acum 12 ani

doamne ce oameni amandoi(fff buni)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus