Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

O californianca la Sibiu. Cu filmul lui Cage venita. Rezumate

Era aproape imposibil ca din gașca venită alături de Nicolas Cage la Sibiu să nu facă parte și ceva adepți ai bloggingului. Am găsit ”decât” una, care, de fapt, a venit la Sibiu după soțul ei, Jason, responsabil cu fețele machiate ale celor ce apar în viitorul Ghost Rider 2.
Anyway, Michelle, soția, este autoarea blogului. Ea a venit la Sibiu după o rundă de stat la București, unde: s-a minunat de grămada de magazine, de imensitatea de Carrefour, de cât de ieftine sunt hainele și de ce bună calitate și... de cât de drăguți sunt maidanezii din Capitală. Bașca, cică a și căutat pe internet cum îi poate prinde, căci tare îi mai îndrăgește. Mirarea ei sinceră e cum de românașii de la Capitală cheltuiesc ( ) echivalentul a sute de dolari pe pui de rasă, când pot lua direct din stradă, gratis, zeci de câini super-drăguți.
Anyway, vorba ei, Michelle și fetița ei de nici doi ani, Harlow, au ajuns și la Sibiu, de unde Jason turuia de câteva zile numai despre cât de frumos e orașul.
Doar că, până la Sibiu, Michelle a mai avut de ce se mai mira: de satele cu case mici, dar imens de pitorești... Și, aproape că s-ar fi mirat și de Transfăgărășan, dacă nu i s-ar fi făcut rău pe celebrele serpentine. Atât de rău, încât ajunsă la Bâlea Cascadă a confundat lacul cu un râu, ce are pe margini frumoase case.
Colac peste pupăză, Michelle nu s-a putut abține să nu remarce înclinațiile culinare ale românilor de toată ziua. Carnea, ca ingredient de bază, lucru de neconceput pentru californiancă. Mai ales că după serpentinele Transfăgărășanului, masa servită a constat în câțiva mititei. ”Tot ce am primit a fost carne, carne și iarăși preparate din carne. Asta e România”.
Orașul Sibiu, evident, superb. Piața Mare, locul de petrecere a celei mai mari părți din zi: doar acolo au stat și rulotele echipelor de filmare. La hotel (Continental Forum), mirare mare: ce paturi mici și ce pături la fel de mici. Apoi, iarăși, la micul dejun, ce de carne.
Dar cea mai mare mirare pentru Michelle au fost ”mulțimile” adunate în Piața Mare să îl vadă pe Nicolas Cage; ”movie star madness” sau ”pure insanity” sunt sintagmele folosite de blonda bloggeriță. ”N-am mai văzut așa înghesuială în Los Angeles decât în seara oscarurilor”.

Restul aici.


Foto: http://iwanttobeahomemaker.blogspot.com/

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

un sibian

Acum 12 ani

oare ce gasesc astia chiar asa frumos in Sibiu, altceva decat centrul si piata mare? e plin de praf, mizerie si santuri facute de ciumele de la e-on...peste toate astea se suprapune si fauna fara cea mai elementara educatie venita din Moldova, Oltenia si mai ales Bucuresti...
Raspunde

Odin

Acum 12 ani

Si totusi inca mai e frumos....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus