Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Inalta Curte respinge recursul lui Apostu. El ramane arest pana in ajunul Craciunului, cel putin

Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins, săptămâna trecută, recursul făcut de prim-procurorul Florin Apostu și ofițerul SRI, Tiberiu Poopescu, împotriva deciziei Curții de Apel Alba. Magistrații de la Alba aprobaseră cu câteva zile înainte cererea DNA de prelungire a mandatului de arestare a celor doi cu încă 30 de zile.
Judecătorii Înaltei Curți au considerat recursul făcut de cei doi drept nefondat. ”Respinge recursurile inuclpaţilor ca nefondate. Obligă recurenţii inculpaţi la cheltuieli judiciare statului. Onorariul avocatului din oficiu pentru inculpatul Apostu Florin, până la prezentarea avocatului ales, se va plăti din fondul Ministerului Justiției”, se arată în hotărârea luată pe 23 noiembrie și publicată zilele trecute.
Măsura de arest preventiv aprobată de judecători are efect până pe 24 decembrie 2010. Potrivit dispozițiilor Codului de procedură penală, măsura arestării preventive în această fază a urmăririi penale se poate întinde până la o perioadă de 180 de zile.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Levente

Acum 13 ani

Asteptam cu nerabdare ca sa dea socoteala partenerii lui Apostu de la varful mafiei sibiene. Cei care l-au sustinut sa ajunga si sa fie mentinut in functie, cei care au acaparat pe de-a intregul orasul Sibiu (Cara, Rus, Joha, Opre, Irim, Uc, Cin, Caz, Ald, Iord si toti ceilalti mafioti odiosi). Daca Base face treaba asta, sibienii l-ar vota pe viata. Ar schimba si Constitutia!
Raspunde

lol

Acum 13 ani

ar vota-o pe mamica ta
Raspunde

uca

Acum 13 ani

pacat florine pacat
Raspunde

observer

Acum 13 ani

Cel mai tare articol cu Florin Apostu si ramificatiile mafiei locale pe site-ul ziarului Justitiarul: Protipendada sibiana, cutremurata de arestari, cu gandul la „principiul dominoului”
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus