Luni,
28.11.2022
Innorat
Acum
0°C

Dan Diaconescu opreste la Sibiu. Ce-i urati?

Patronul OTV, Dan Diaconescu, va opri și la Sibiu, pe 1 decembrie, la întoarcerea spre București din Alba Iulia. Diaconescu se va opri în calitate de politician, la sediul inițiativei locale a Partidului Poporului. ”Dan Diaconescu și-a manifestat intenția de
a staționa la Sibiu, pentru un dialog cu membrii Comitetului Local De Inițiativă, dar
și pentru a «lua pulsul» simpatizanților sibieni. Întâlnirea este preconizată a avea loc la ora 15.00, la sediul Partidului Poporului din Sibiu, str. Zaharia Boiu, nr. 2, și survine ca urmare a faptului că Partidul Poporului a devenit parte integrantă a eșichierului politic, Tribunalul București admițând cererea de înscriere formulată de liderii naționali”, se arată într-un comunicat emis de adepții lui Diaconescu de la Sibiu.
Până să vină în fosta Capitală culturală europeană, sibienii sunt invitați să îi transmită lui Dan Diaconescu mesajele pe care le cred potrivite, lăsând comentarii la acest material.

Foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

Melee

Acum 12 ani

Un herpes
Raspunde

Poporul

Acum 12 ani

Un furuncul
Raspunde

LOL

Acum 12 ani

Raspunde

Io

Acum 12 ani

Un paduche vorbitor.
Raspunde

cititor

Acum 12 ani

Vazand comentariile, observ ca nici nu s–a infiintat bine noul partid si oamenii vechilor partide si interese, cei care au esuat lamentabil si au ingropat Romania, sar si arunca cu pietre si noroi in Partidul Poporului. De ce? Ca sa–i votam tot pe ei? Nu ajunge cat rau ne–au facut? Ce este rau ca apare un nou partid? Este chiar foarte bine! Trebuie sa incercam si altceva. Daca vor fi mai buni cei din PP? Nu avem nimic de pierdut sa incercam? De ce sa ramanem si la Sibiu cu vechile partide cumparate de cel mai bogat om din Sibiu, care da ordine politicienilor, primarului etc. si tuturor celor pe care i–a cumparat. De ce sa sustinem noi prin vot interesele murdare care au ruinat Romania? Facem alta incercare si vedem ce iese.
Raspunde

otv-ista

Acum 12 ani

eu i urez sa-si ia un boeing si sa faca cu el \"boinggggggg\"
Raspunde

sorin

Acum 12 ani

Mult succes,nu o sa-l votez niciodata!
Raspunde

ina

Acum 12 ani

Cred ca romanii mai merita o sansa.Trebuie sa ai curaj sa poti paria si pe altceva. Ne-am saturat de aceasta turma de golani cu pantofi de lac care au supt tara si care au impresia ca Romania este Mosia lor. Doresc sa ader la acest partid.
Raspunde

siby

Acum 11 ani

Sa vina noaptea ca sa nu-l vada nimeni, oricum are emisiuni de noapte cand nu se uita mai nimeni!!!
Raspunde

Biboasca

Acum 11 ani

Ba sa nu vina deloc ! Sa stea la el , in tigania lui de la Caracal. Oh ,daca mai traia maestrul Caragiale ! Ce erou ajungea olteanul asta !!!!!!!!
Raspunde

Doc

Acum 11 ani

Ii urez sa se duca naibii. Iar voua va urez sa nu mai bagati stirea asta in fluxul de comentarii.
Raspunde

taticutu

Acum 11 ani

Nu sunteti satui de viata asta mizera? daca votam in continuare aceiasi oameni ,aceleasi partide credeti ca se va schimba ceva ?trebuie sa vina acel moment in care ,generatia noua cei care nu au fost inregimentati politic cei ce stiu sa munceasca,si nu mai pot sta deoparte ,si vor sa fie romani adevarati cu gindire lucida sa opreasca jaful national, .......hai sa vedem si P.Poporului, ca daca au tot vedete consacrate din alte structuri gen psd. pdl. pnl atunci avem tot{ capra cu trei iezi } si ne maninca lupii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus