Luni,
28.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Incendiu de Ziua Nationala in Rasinari

În data de 1 decembrie, la ora 17:30, efectivele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Căpitan Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii Răşinari au intervenit în Răşinari, pe strada Emanuel Ciuceanu, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu,  izbucnit la o gospodărie.

În urma incendiului, au ars: o şură din cărămidă, cu acoperiş din lemn şi învelitoare din ţiglă,  pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp, fânul depozitat în şură, 10 mc cheresetea şi 50 de găini. Echipajele de intervenţie prezente la faţa locului au reuşit să salveze:  2 cai, 5 porci şi 20 de păsări.

„Cauza probabilă care a determinat izbucnirea incendiului a fost un coş de fum necurăţat şi neizolat corespunzător”, spun pompierii sibieni.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus