Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Covid-19, Sibiu. Opt cazuri noi, 15 sibieni vindecați, 88 de teste

Covid-19, Sibiu. Opt cazuri noi, 15 sibieni vindecați, 88 de teste

Cifrele prezentate de prefectura Sibiu, aferente zilei de ieri, arată o scădere a numărului de cazuri noi depistate în județ, și o stabilizare a numărului de teste efectuate zilnic în jurul sumei de 80.

De la debutul pandemiei și până în prezent au fost realizate 3.163 de teste, 88, efectuate ieri. În ceea ce privește numărul de persoane confirmate în urma testării SARS CoV-2, în județul Sibiu sunt 424 de persoane confirmate pozitiv (dintre care 398 adulți și 26 copii) și 1589 de persoane confirmate negativ.  Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 208 de persoane, iar 33 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. Se află în județ 577 persoane în izolare și 326 persoane în carantină.

Continuă însă și amendarea sibienilor care nu respectă ordonanțele militare, chiar dacă într-un număr infim, față de săptămânile precedente. Ieri s-au acordat cinci amenzi, în valoare totală de 4000 de lei. Maximul a fost atins, din acest punct de vedere, în 2 mai. Atunci s-au acordat 293 de amenzi în județ, valoarea totală fiind de peste 300 de mii de lei.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 33 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 127 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală. În total, ieri au fost 160 de intervenții. Acest număr a fost atins o singură dată din luna aprilie, de când prefectura Sibiu prezintă public aceste set de informații.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus