Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Sebastian Marcovici – fotoreporterul sportiv al anului

Fotoreporterul sibian, Sebastian Marcovici, a fost desemnat fotograful anului la secțiunea sport de către Asociația Artiștilor Fotografi din România. AAFR decernează în fiecare an acest premiu fotografului care realizează cea mai spectaculoasă fotografie. Fotoreporter al ziarului Hermannstadter Zeitung și colaborator al cotidianului ProSport și al agenției ImPhoto, Sebastian Marcovici a înscris în concurs o fotografie excepțională realizată la un concurs de motocros ce a avut loc pe Dealul Gușteriței.

Concursul celei mai prestigioase asociații fotografice din România a fost structurat pe mai multe secțiuni, Fine Art, Fotojurnalism, Modă și glamour, Natură, Nud, Fotografie de nuntă, Peisaj, Portret, Fotografie de publicitate și Sport. Marile premii au fost stabilite în urma a trei runde de jurizare. „Sunt extrem de onorat de această distincție. Sunt la cea de-a doua participare în acest concurs și sunt extrem de fericit că într-un timp atât de scurt munca mea a primit o asemenea apreciere din partea unui juriu de profesioniști, format din cei mai buni fotografi din țară”, spune Sebastian Marcovici.

Pe lângă fotografia care a primit marele premiu și medalia de aur, fotograful sibian a înscris în concurs alte cinci fotografii clasate între primele locuri la diferite secțiuni. Tot la categoria sport, fotografia „Raliu” a luat locul IV, la categoria portret fotografia „Oprescu” s-a clasat în primele 20 iar la categoria fotojournalism, fotografia „Căruța cu miniștri” s-a clasat pe poziția 12.

Toate fotografiile premiate vor fi expuse în cadrul unui salon foto ce va fi vernisat la București în 11 ianuarie 2011 și vor face parte din catalogul anual editat de AAFR. Catalogul va fi lansat în luna aprilie a anului viitor. În concursul AAFR din acest an au fost înscrise peste 2000 de fotografii. Premiile Asociației sunt cele mai importante distincții acordate fotografilor din țară.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Anda&Klaus

Acum 13 ani

Bravo Sebiiii!!!! Ai zis frumos! :)
Raspunde

Anda&Klaus

Acum 13 ani

Bravo Sebiiii!!!! Ai zis frumos! :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus