Miercuri,
08.02.2023
Innorat
Acum
-7°C

Doua spectacole anulate la Teatru

Reprezentaţiile spectacolelor Opinia publică, în regia lui Cristian Theodor Popescu, şi Hamlet, în regia lui Radu - Alexandru Nica, programate în acest sfârşit de săptămână (vineri, respectiv duminică) au fost suspendate din motive de sănătate.
Potrivit reprezentanților Teatrului,biletele pot fi returnate la sediul agenţiei teatrale din Bvd. Nicolae Bălcescu nr. 17 în timpul săptămânii între orele 11:00 – 18:00, iar sâmbătă între orele 11:00 şi 15:00 sau pot rămâne valabile, la cerere, pentru noile programări de spectacole, iar acolo unde este cazul să fie echilibrată diferenţa de preţ.  
Reprezentaţia spectacolului Opinia publică din 10 decembrie a.c, ora 19:00, a fost înlocuită cu O noapte furtunoasă de I.L. Caragiale, în regia lui Şerban Puiu. Reprezentaţia spectacolului Hamlet din 12 decembrie a.c, ora 19:00, a fost înlocuită cu Viaţa cu un idiot de Viktor Erofeev, în regia lui Andriy Zholdak.
Ambele spectacole vor avea loc la sediul teatrului. Costul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

adenda

Acum 12 ani

Directorul Costica Chiriaca are SIDA, putin pe la fund.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus