Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Mircea Dinescu vine in Targul de Craciun cu poezii, colinde si vin

Poetul Mircea Dinescu va lansa la Sibiu volumul de poezii „Femeile din secolul trecut”. Evenimentul va avea loc duminică, 19 decembrie, ora 16:00 în cadrul Târgului de Crăciun din Piaţa Mare a oraşului.

Prezentat în avanpremieră pe 5 iunie 2010 în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu ca o conferinţă în versuri, Femeile din secolul trecut reuneşte 23 de poeme noi, scrise între 2003 şi 2010, pe care autorul le descrie „uşor buruienoase, unele mai parodice, altele mai tragice şi mai metafizice, toate în vers clasic”. Cartea face partea din colecţia Fundaţiei pentru Poezie „Mircea Dinescu”, iar grafica volumului poartă semnătura lui Dan Erceanu.

Împreună cu volumul de poezii, poetul Mircea Dinescu va lansa, de asemenea, albumul audio cu acelaşi titlu ce reuneşte în ritmuri de cântece laice opt dintre poemele sale, precum şi un colind. Cu siguranţă, un moment inedit al lansării de la Sibiu va fi prezentarea „poeziilor pe sticla” vinurilor proprii- Tămâioasă Românească şi Merlot a căror etichete sunt poezii. La finalul prezentării, Mircea Dinescu va acorda autografe şi va răspunde întrebărilor din partea publicului.

Acest eveniment se înscrie în turneul naţional de promovare a volumului şi are loc în parteneriat cu Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu.

Foto: Dragos Spiteru

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

lol

Acum 13 ani

Macariciul asta mai lipsea, ca-n rest avem de toate!
Raspunde

@ lol

Acum 13 ani

Pune mana si citeste! S-a umplut orasul de prosti!
Raspunde

lol pt. @ lol

Acum 13 ani

Ce sa citesc fraiere, ca parvenitul asta nu a mai scris nici o poezie de pe vremea lui Ceasca, doar proza pornografica in revista aia a lui \"Plai cu boi\" scrisa special pentru boi ca tine! Un profitor in ambele regimuri, un tigan antiroman din Slobozia.
Raspunde

pt lol

Acum 13 ani

marsi de aici javra portocalie....
Raspunde

pt lol

Acum 13 ani

marsi de aici javra portocalie....
Raspunde

pt. 4 si 5

Acum 13 ani

e mars, nu marsi, analfabet liberalo-pesedist!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus