Marţi,
29.11.2022
Cer Senin
Acum
-0°C

Adrian Santa demisioneaza, apoi nu mai e sigur. Bottesch nu accepta

Adrian Şanta, managerul Spitalului Clinic Judeţean Sibiu, şi-a înaintat demisia la Consiliul Judeţean la doar câteva săptămâni după ce a fost investit în funcţie. Martin Bottesch nu acceptă demisia și vrea să-l convingă pe acesta să renunțe la gest.

„Am înaintat cererea de demisie domnului preşedinte al Consiliului Judeţean. Această decizie se datorează unor motive personale pe care nu doresc să le discut. Cererea nu a fost încă acceptată, iar în 3 ianuarie când o să revin la lucru, o să mai discut cu domnul Botesch şi doar atunci voi lua o decizie definitivă”, a declarat dr. Adrian Şanta.

Întrebat dacă decizia are legătură cu situaţia critică a spitalului care este îngropat în datorii, managerul Spitalului judeţean a raspuns că „E prea puţin importantă situaţia critică a spitalului şi nu acest lucru mi-a determinat decizia”, a mai adăugat acesta.

De partea cealaltă, președintele Consiliului Județean, Martin Bottesch, este ferm pe poziție. Nu vrea să audă de nicio demisie la Spital și nici nu o va accepta pe cea a lui Șanta.

„Domnul Şanta şi-a depus demisia, dar nu i-am acceptat-o şi nici nu intenţionez să fac acest lucru. Am stat de vorbă şi am rămaşi înţeleşi că se mai gândeşte şi reluăm discuţiile în 3 ianuarie. Eu i-am propus domnului manager să colaboram în continuare”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean, Martin Botesch.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

7 comentarii

bes

Acum 11 ani

\"E prea putin importanta situatia critica a spitalului...\" Domnule Botesch TREBUIE sa ii aprobati demisia si sa ordonati un audit pentru a vedea cine este responsabil de aceasta situatie.
Raspunde

un observator

Acum 11 ani

sa nu uitam ca in aceasta unitate s-au facut si se fac ilegalitati enorme, santa nu a ineprins nimic sa puna capat acestor ilegalitati, se fac angajari in continuare, si asta in sistemul administrativ, nicidecum in cadrul personalului medical unde este o criza acuta, in acest moment in spital sunt 3 juristi, fiecare fiind pila cuiva si fiecare fiind angajati cand legea spunea ca nu se pot face angajari, una fata lui radac care e cunoscut ce a facut cu banii sindicatului, una nora lui craciun si sa mai dam exemple , donatiile din austria unde au ajuns si etc. etc. etc. , dr. santa era cunoscut ca un om drept, coloana vertebrala dar nu a stiut sa-si formeze o echipa de profesionisiti, da profesionisti si nu pilosi si dezechilibrati care vin la serviciu si stau la o bere sau un coniac, este penibil ce se intampla in aceasta unitate, si ne intrebam de ce mor oamenii pe capete..............
Raspunde

un jurist din spital

Acum 11 ani

in spital, la ora actuala NU sunt 3 juristi, doar 2! mai informati-va. doamna craciun a fost angajata pe vremea dlui Budescu! deci........
Raspunde

tot un observator

Acum 11 ani

deci ce ati inteprins ca sa intrati in legalitate, daca budescu a omos legea si nu numai cu craciun si cu altii . ce ati inteprins, cel care va semnati un jurist ............
Raspunde

tot un observator

Acum 11 ani

si apropo care folositi IP spitalului, in timp ce se presupune ca munciti ca doar de asta va luati leafa, sau poate ma scuzati pt. a sta pe IP spitalului sa scrieti comentari cas doar altceva ce sa faceti nu, aveti un loc cald si destul de bine platit, ceilalti niste coate goale care merg in privat sa munceasca de numai pot pt. o felie de paine, vin sarbatorile Dumnezeu sa va aiba in grij
Raspunde

Tampenii

Acum 11 ani

Demisia e un act unilateral, nu trebuie aprobat de cineva. Multe tampenii mai debitati pe pagina asta. Privatizati sistemul sanitar si sa terminam cu prosteala. Cine contribuie cu bani, sa beneficieze de servicii medicale. Cine nu, sa stea la cutie, pe marginea drumului - ca la americani. Succesuri cu demisii neacceptate!
Raspunde

pacient

Acum 11 ani

Nu va lasati amenintat de PDL-isti D-le Santa. Spitalul are nevoie de un om ca DVs, ganditiva ca daca plecati le va fi si mai usor sa se infrupte din banii spitalului. Inconjurati-va de oameni onesti si mergeti inainte , Va doresc succes!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus