Joi,
02.02.2023
Parțial Noros
Acum
2°C

Gala "Zece pentru Gura Raului"

Între fanii echipei de baschet CSU Sibiu se distinge un grup aparte. Din cauza locurilor pe care le ocupă în Sala Transilvania erau cunoscuţi sub denumirea de "Cucurigeni", dar cu timpul şi din cauză că au ajuns personaje de poveste, mai nou sunt numiţi "Gureni" deşi nu credem că vreunul se trage de pe islazul din Gura Râului.  Gurenii sunt de obicei, contestatarii oricărui antrenor, fie că-l cheamă Ettore Messina sau Clavonescu.  De asemenea sunt cunoscuţi ca mari tacticieni şi se zvoneşte că Dusko Vujosevic ar fi vrut să-i aibă consilieri, dar a fost refuzat categoric pe motiv că ei încă mai aşteaptă să antreneze echipa sibiană.

Anul acesta, gurenii au hotărât să facă o gală, după modelul iRealităţii, care să premieze principalii actori din fenomenul baschetbalistic românesc. Gala, a fost organizată în secret, în faimosul bar de la sală, loc în care gurenii se adună ca să mai schimbe câte un antrenor. Denumită, cum altfel decât "Zece pentru Gura Râului", gala a fost un prilej bun de ceartă între gureni, fiecare dintre ei dorind să-şi impună preferaţii proprii la diferitele categorii premiate. Trecem peste cum au decurs nominalizările, premierile, berile băute, certurile şi bătaia de după şi vă prezentăm lista căştigătorilor galei "Zece pentru Gura Râului" ediţia 2010:

1. Ani întregi am aruncat în dinamovişti cu hârtie igienică şi n-am reuşit să-i desfinţăm. A reuşit în schimb o dinamovistă: Elisabeta Lipă. Pentru reuşita ei primeşte premiul "Managerul anului" şi speranţa că poate ar manageria şi echipa din Ploieşti.

2. Cea mai plăcută surpriză a anului 2010, putem spune şi incredibilă, e câştigarea pe MERIT a campionatului de către ploieşteni. Premiul "Vezi că se poate şi aşa?" merge în vitrina clubului Asesoft, cu rugămintea să nu fie expus lângă trofeele de campioni câştigate în 2008 şi 2009.

3. Pentru faptul că promovează pacea în zonă, prin organizarea unei cupe europene, dar cu echipe dintr-o singură ţară, decernăm Premiul "Nobelu" organizatorilor CEBL.

 

4. Regretul că nu-l vom mai vedea arbitrând pe parchetul Sălii Transilvania, ne face să decernăm Premiul "Urare de Sărbători", însfârşitului retras din arbitraj, maestrul Bănică. Premiul constă într-un cd cu o frumoasă colindă cântată de galeria sibiană, la fiecare meci pe care maestrul îl arbitra. Facem menţiunea că cd-ul poartă pe copertă, eticheta "Parental Advisory-Explicit Content".

5. "Jucătorul american al anului" a fost atribuit unei blonde. Kevin primeşte premiul, constând dintr-o minge de baschet, numai şi numai pentru el, precum şi volumul "Be a Team!".

6. Unul din cei mai mari baschetbalişti din lume, Shaq, a ratat să fie antrenat de "Antrenorul anului 2010". Clavon nu şi-a ridicat încă premiul.

7. "Surpriza anului 2010" este nenominalizarea lui Florin Salam în funcţia de preşedinte la Ploieşti. Georgel, i-a luat faţa.

8. "Ratarea anului 2010" se acordă echipei Gaz Metan Mediaş, pentru strălucitele ratări ale ambelor obiective propuse atât pentru 2010 cât şi pentru 2011. Ruşinoasa excludere din Cupa Balcanică nu se pune. Premiul constă în Bruno Soce.

9. Trofeul "Promisiunea anului" este acordat, ca în fiecare an, neonoratei băi în Someş. Trofeul a fost acordat şi în avans pentru 2011.

10. "Premiul de excelenţă 2010" a fost acordat pentru excelentele vânzări din industria etnobotanică. Kalala a fost împroprietărit de către gureni cu un hectar, menit cultivării cânepii.

Guest post semnat de:

Băgă

www.bagatorideseama.com

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Claudiu

Acum 12 ani

Nu te dezminti teo :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus