Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Festivalul ARTmania se va desfasura intre 8 si 14 august

 

Festivalul de muzică ARTmania de la Sibiu va avea loc în acest an între 8 şi 14 august, printre trupele care vor concerta în cadrul evenimentului numărându-se Nevermore şi Lacrimas Profundere, informează site-ul organizatorilor.
Festivalul ARTmania 2011 prezintă concerte, expoziţii şi evenimente speciale dedicate artelor frumoase timp de şapte zile în luna august. Concertele din Piaţa Mare vor avea loc pe 12 şi 13 august.
Primele 1.000 de abonamente în valoare de 70 de lei sunt disponibile în reţeaua librăriilor Cărtureşti, a magazinelor Diverta şi online, prin shop.artmania.ro şi myticket.ro. Oferta este valabilă în perioada 3 - 16 ianuarie 2011.
Primele trupe anunţate la ARTmania sunt Nevermore (Statele Unite ale Americii) şi Lacrimas Profundere (Germania).
Trupa Nevermore s‐a format în Seattle, Washington, în 1991, din foşti membri ai trupei Sanctuary. De atunci Nevermore a lansat şase albume de studio şi a făcut înconjurul lumii de câteva ori. În 2010, cvartetul din Seattle s-a întors triumfător cu "The Obsidian Conspiracy".
Pentru iubitorii stilului gotic în muzică, ARTmania a invitat la Sibiu şi trupa Lacrimas Profundere. Ei cântă Gothic Rock din 1993, iar pentru stilul lor unic Napalm Records îi reprezintă din 1999. Aceştia au fost în turneu cu Apocalyptica din 2007.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus