Joi,
13.06.2024
Partial Noros
Acum
23°C

Sute de medieseni si-au achitat taxele si impozitele locale in prima zi

614 cetăţeni şi-au plătit taxele şi impozitele locale în prima zi de încasare a acestora, atât la sediul primăriei Mediaş, cât şi la centrele din cartierele Gura Câmpului şi Vitrometan. 458 de medieşeni şi-au achitat integral taxele şi impozitele locale, valoarea totală a bonificaţiei fiind de 4.878 lei. Suma totală a încasărilor a fost de 149.562 de lei,  această valoare fiind aproape dublă în comparaţie cu suma înregistrată anul trecut în aceeaşi zi. 

Reamintim faptul că persoanele fizice care au două termene de plată şi care îşi achita integral impozitul datorat până în data de 31 martie vor beneficia de o bonificaţie de 7%.

Consiliul Local al municipiului Mediaş nu a majorat taxele pentru acest an, însă se vor observa unele modificări în conformitate cu Ordonanţele adoptate de Guvernul României în lunile iulie şi decembrie 2010.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus