Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Doi barbati cu degeraturi vechi de o saptamana au ajuns la Spital

 

Doi bărbaţi cu degerături de gradul al doilea, vechi de o săptămână, au ajuns, în noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu şi au primit îngrijiri medicale, fără să fie necesară internarea lor, transmite corespondentul Mediafax.
Potrivit reprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, la Unitatea de Primiri Urgenţe au ajuns doi bărbaţi cu degerături de gradul al doilea, vechi de o săptămână.
"Pacienţii, unul în vârstă de 43 de ani, din Orlat, iar celălalt de 42 de ani, din Sibiu, prezentau degerături de gradul al doilea la degetele de la picioare, vechi de o săptămână. Pacienţii au primit îngrijiri medicale şi nu au necesitat internare", a declarat, corespondentului Mediafax, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Raluca Puşcă.
Conform sursei citate, cei doi bărbaţi le-au declarat medicilor că nu au avut timp să vină mai repede pentru a-şi trata degerăturile, însă au început să se simtă rău şi au fost nevoiţi să se prezinte la Urgenţă.
Cei doi bărbaţi vor fi ţinuţi sub supraveghere, prin prezentarea periodică la control, în Policlinică.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus