Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
-1°C

La Spitalul Județean din Sibiu nu mai sunt locuri pentru bolnavii de Covid-19

La Spitalul Județean din Sibiu nu mai sunt locuri pentru bolnavii de Covid-19

Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Clinic Județean Sibiu nu mai are locuri pentru bolnavii de COVID-19, transmit autoritățile sibiene. Pacienții care necesită internare pot merge doar la Spitalul de Pneumoftiziologie, iar în cazul minorilor, la Spitalul de Pediatrie.

Secția de Boli Infecțioase nu mai are locuri libere pentru internarea bolnavilor de COVID-19, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu. Potrivit acesteia, locuri libere mai sunt 22 la Spitalul de Pneumoftiziologie și, în cazul minorilor mai sunt de locuri la Spitalul de Pediatrie. În ceea ce privește locurile la ATI, în Spitalul Județean mai sunt trei locuri, iar la Pediatrie mai sunt șase locuri libere.

Vă reamintim faptul că, de la începutul pandemiei și până în prezent, în Sibiu, numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 792, 13 dintre aceștia fiind declarați pozitiv în ultimele 24 de ore.

Citește și 13 cazuri noi de COVID au fost înregistrate în Sibiu, în ultimele 24 de ore

 

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus