Vineri,
26.04.2024
Partial Noros
Acum
8°C

PROCES! Au decis asta Departamentul Judetean de Aparare si Siguranta Nationala si Departamentul Judetean de Ordine Publica si Siguranta Cetateanului PSD Sibiu

Militarii pensionaţi care nu sunt mulţumiţi de recalcularea pensiei se pot adresa către două departamente din cadrul PSD Sibiu, care promit procese statului român. Cele două departamente: Departamentul Judeţean de Apărare şi Siguranţă Naţională şi a Departamentul Judeţean de Ordine Publică şi Siguranţa Cetăţeanului PSD Sibiu vor susţine în instanţă pensionarii nemulţumiţi. "Reţinerea arbitrară şi abuzivă din cuantumul pensiei fără un act administrativ temeinic şi legal, încălcându-se astfel grosolan dreptul de proprietate şi principiul neretroactivităţii legii, generează consecinţe grave şi nedrepte asupra familiilor celor afectaţi", susţin departamentele PSD.
Social-democraţii promit că dacă revin la guvernare, totul se va schimba: salariile nu vor mai fi tăiate, iar pensiile nu vor mai fi recalculate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus