Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Some Girl(s) se joaca cu subtitrare in engleza

Spectacolul Secţiei Germane a Teatrului Naţional , Some Girl(s) în regia lui Radu - Alexandru Nica este disponibil de săptămâna aceasta şi în limba engleză. Următoarea reprezentaţie a piesei, care va avea loc marţi, 18 ianuarie, de la ora 19:00 va putea fi urmărită atât cu subtitrare în limba română, cât şi cu traducere simultană la căşti în limba engleză. „Am primit o cerere prin care organizatorii conferinţei My European City, ce a avut loc la începutul lunii trecute, ne rugau să jucăm acest spectacol cu traducere în limba engleză. Acest experiment a fost unul reuşit. Având în vedere numărul din ce în ce mai mare al conferinţelor internaţionale organizate în oraşul nostru, am hotărât să oferim acest serviciu pentru fiecare reprezentaţie a spectacolului" a declarat Anna- Neamţu, şefa Secţiei Germane.
Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu are în prezent aproximativ 20 de spectacole care sunt disponibile cu subtitrare în limba engleză, la cerere, pentru grupuri organizate.
Foto: Costin Chesnoiu

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus