Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
3°C

CJ va organiza o noua licitatie pentru desemnarea firmei care va furniza mere in scoli

 

Consiliul Judeţean (CJ) Sibiu va organiza, în februarie, o nouă licitaţie pentru desemnarea firmei care să furnizeze mere în şcolile din judeţ, în cadrul programului "Fructe în şcoli", după ce la prima nu a existat nicio ofertă, transmite corespondentul Mediafax.
Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean Sibiu, instituţia pregăteşte, în această perioadă, cea de-a doua licitaţie pentru desemnarea firmei care să furnizeze mere în şcolile din judeţul Sibiu.
"Facem demersurile necesare pentru a începe licitaţia. Probabil la finalul acestei săptămâni o vom începe şi va avea loc la finalul lunii februarie, începând ca din martie elevii să primească mere. La licitaţia care a avut loc în data de 6 ianuarie nu am avut nicio ofertă de la nicio firmă", a declarat corespondentului Mediafax Radu Ganea, din cadrul CJ Sibiu.
Specialiştii CJ nu ştiu de ce programul "Fructe în şcoli" nu atrage firmele din judeţ, dar bănuiesc că o explicaţie ar putea fi preţul prea mic impus pentru fructe.
Potrivit caietului de sarcini, firma câştigătoare trebuie să accepte 0,33 de lei pentru fiecare bucată de măr, fructul trebuie să aibă un anumit gramaj şi o anumită calitate, iar firma câştigătoare trebuie să livreze fructele în toate şcolile.
În judeţul Sibiu peste 33.000 de elevi ar fi trebuit să primească, de la începutul anului şcolar 2010 - 2011, fructe în cadrul acestui program, dar până la finalul anului 2010 nu au existat bani pentru începerea licitaţiei.
Potrivit reprezentanţilor CJ Sibiu, când au sosit banii de la Guvern şi s-a făcut licitaţia, nu s-au găsit firme interesate să participe la licitaţie. Nici acum nu se ştie dacă la cea de-a doua licitaţie vor exista ofertanţi, având în vedere că cerinţele din caietul de sarcini nu pot fi modificate.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus