Miercuri,
12.05.2021
Parțial Noros
Acum
23°C

Pierdut catelusa Husky

Cine poate da detalii sau poate ajuta la gasirea ei este rugat sa sune la telefon:

0758.232.122 – Luci

0743.076.368 – Paula

Are 1 an si 1 luna, raspunde la numele de SASHA

Semne distinctive

- pe o ureche putin par lipsa

Comportament

- foarte sociabila

- agresiva doar daca e amenintata

Pentru o poza recenta va rog accesati http://nekocika.wordpress.com/2011/01/23/pierdut-husky-raspunde-la-numele-sasha/

Multumesc

Vizualizari: 1246

Comentarii

4 comentarii

dan

Acum 10 ani

In cazul in care cainele tau omoara pe cineva pe strada, esti dispus sa intrii la puscarie pt asta? Ai noroc ca la noi nu exista pedeapsa cu moartea. Intreb pt ca ai spus ca este agresiva doar daca este amenintata, si odata am alunecat pe gheata si cainii au luat-o drept amenintare. Gandeste-te la un copil care aluneca.
Raspunde

niccolle

Acum 10 ani

@dan, cand a spus ca este agresiva doar daca este amenintata, s-a referit la cazul in care cineva incearca sa o loveasca. In concluzie daca cineva e agresiv cu ea sau incearca sa o domine, devine si ea agresiva. Nici vorba de a ataca din motivul pe care l-ati mentionat mai sus.
Raspunde

jrscVqCl

Acum 9 ani

Going to put this atcrile to good use now.
Raspunde

OykJYBkyJBrF

Acum 8 ani

Daca esti sanatos e poisibl dar nu foarte probabil.E poisibl pentru ca fiecare pas de alergare este o coliziune a picorului cu pamantul, corpul miscandu-se de sus in jos si apoi inainte. Forta de impact depinde de greutate si stilul de alergare. In plus vei face 6-7000 de pasi, deci forta va fi multiplicata de mii de ori.E improbabil pentru ca piciorul este antrenat sa faca fata mai ales daca esti antrenat in mai multe aspecte ale fitnesului.In plus daca ceva nu pare ok (durere de exemplu) e de preferat sa te opresti si sa lasi piciorul sa se recupereze
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus