Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Se lanseaza calendarul "The natural beauties of Romania"

Fundaţia Mitichi lansează vineri seara calendarul “The Natural Beauties of Romania”, la Bolta Rece, de la ora 20. Evenimentul va consta în expunerea paginilor din calendar, vizionare filmului documentar, prezentarea echipei de producţie, vernisajul expoziţiei de fotografie de atmosferă a fotografului Andrei Piloiu şi un cocktail bufet oferit de gazdă.

Lansarea continuă de la ora 23.00 cu o petrecere în Club Liquid unde vor fi expuse cadrele din calendar, filmul întregului proces de producţie al acestuia, în acorduri de muzică retro. Acesta este cel de-al treilea calendar al Fundaţiei Mitichi, fiind un proiect de imagine cu un puternic conţinut informativ privind frumuseţea şi particularitatea peisajelor României. Brandul de ţară este ataşat acestui proiect, scopul fiind de promovare a locurilor reprezentative sau mai puţin cunoscute din frumoasa ţară, într-o manieră particulară.

În România există o întreagă mixtură de peisaje. De la peisaje tropicale (Cascada Beuşniţa, Ochiul Beiului), amazoniene, luxuriante (Delta Dunării, Pădurea Letea) şi exotice (Marea Neagră) până la peisaje glaciare (Parcul Naţional Retezat), deşerturi (Dunele de nisip) şi adevarate enigme ale naturii (Babele, Vulcanii Noroioşi, Lacul Roşu, Detunata). Modelele prezente în fiecare cadru reprezintă umanizarea locului în care ele apar, sunt iele protectoare, stăpâne ale ţinuturilor paradisiace sau apocaliptice, pe care fotograful şi echipa de producţie le descoperă. Andrada Simedru, Orsolya Marton, Oana Ivan, Evelyn Holzinger, Landiana Cerciu, Anamaria Drişcu, Andreea Haşa, Sabina Tatu, Roxana Paraschivoiu, Roxana Armeana, Andra Vulcu şi Andra Dumitrache sunt cele 12 frumoase românce din paginile calendarului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Professor Higgins

Acum 11 ani

Mai Mitichi, vezi ca in limba lu\' shakespeare, toate cuvintele din titlu\' se scriu cu prima litera majuscula MAI PUTIN articolul (inclusiv posesiv), conjunctia, etc. Deci, vine asa: \"The Natural Beauties of Romania\". Mai puneti dreakk mana pe carte, nu numai pe bani !
Raspunde

dodecaedru

Acum 11 ani

adica fufe in peisaj....dupa descriere tare mi-e teama ca e doar o copie nereusita a unei marfi de duzina din occident si nu are nimic comun cu adevaratele comori naturale ale tarii. Pe urma, fie-mi iertat dar anul a inceput demult, astfel de promovari se fac prin noiembrie pentru anul viitor.
Raspunde

Anda Antonescu

Acum 11 ani

Exact, pe bani pune mana cel mai repede! Am trimis un mail catre turnu sfatului care sper sa fie luat in considerare, deoarece acest calendar a fost facut cu banii mei, pe care i-am dat fiicei mele, ulterior ea imprumutandu-l pe el!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus