Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Temperaturile scazute fac victime

De la începutul acestui an şi până în prezent, un bărbat a murit, iar alte nouă persoane au ajuns cu hipotermie sau degerături la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, din cauza temperaturilor scăzute de afară, relatează Agerpres.
"În luna ianuarie, la Unitatea Primiri Urgenţe au ajuns şase pacienţi cu degerături şi alte patru persoane cu hipotermie, din care una, care a fost adusă în şoc hipotermic, a decedat. Sibianul care a decedat avea 63 de ani, era din Miercurea Sibiului şi a fost adus la Urgenţă în şoc hipotermic şi în comă", a declarat, luni, pentru Agerpres, Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al spitalului.
Ea a precizat că cei patru sibieni cu hipotermie au vârste cuprinse între 51 şi 63 de ani şi provin din comune sau oraşe mai mici din judeţ (Miercurea Sibiului, Mârşa şi Hosman), iar pacienţii cu degerături au între 30 şi 64 de ani, provin din judeţele Sibiu şi Vâlcea şi le-au fost afectate mâinile şi picioarele.
În ultimele zile, la Sibiu s-au înregistrat temperaturi de până la minus 15 grade Celsius.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus