Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
24°C

Concefa se transfera la prima categorie a BVB

 

Comisia de Admitere la Tranzacţionare din cadrul Bursei de Valori Bucureşti (BVB) a dat, marţi, aviz favorabil pentru mutarea acţiunilor Concefa Sibiu (COFI) de pe Rasdaq la Categoria I a BVB, şi pentru listarea unor obligaţiuni emise de Consiliul Judeţean Bihor.

Transferul acţiunilor Concefa şi listarea obligaţiunilor Consiliului Judeţean Bihor vor fi supuse aprobării de Consiliul de Administraţie al Bursei.

Mutarea acţiunilor companiei de construcţii la cota BVB a fost decis în luna mai de acţionari şi, apoi, avizată în decembrie de Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM).

Operaţiunea va fi intermediată de societatea de brokeraj Confident Invest.

Concefa are un capital social de 56,8 milioane lei şi este controlată de omul de afaceri Horaţiu Cercel. Aceste este şi directorul general al Concefa. El deţine împreună cu mama sa, Maria Cercel, 71,37% din acţiunile companiei.

Concefa a înregistrat în primele nouă luni ale anului trecut o cifră de afaceri de 58,6 milioane lei, în creştere cu 30%, de la 45 milioane lei. Totodată, profitul net a urcat de la 396.500 lei la 2,39 milioane lei.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus