Joi,
01.06.2023
Ploi Scurte
Acum
18°C

Dezinfecția scărilor de bloc continuă și marți, 7 aprilie

Dezinfecția scărilor de bloc continuă și marți, 7 aprilie

Acțiunea de dezinfecție a scărilor de bloc continuă marți, 7 aprilie, în cartierele Ștrand și Valea Aurie.

Pentru realizarea acestei acțiuni se utilizează substanța hipoclorit de sodiu, avizată de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății și dovedită ca eficientă împotriva coronavirusului.

ATENȚIE!! Cetățenii sunt rugați să rămână în apartamente atunci când se pulverizează substanța pe casa scărilor, pentru a evita eventuale neplăceri. Această recomandare este obligatorie pentru persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace. După efectuarea dezinfecției este obligatorie aerisirea corespunzătoare a spațiilor.

Continuăm și igienizarea spațiilor publice. Marți, 7 aprilie se va interveni în următoarele locații:

• În cartierul Valea Aurie, zona Calea Dumbrăvii și cartierul Hipodrom se vor dezinfecta zonele de acces în blocuri, precum și trotuarele • Pe principalele artere, pe străzile din Orașul de Jos, cele din cartierul Terezian (între strada Țiglari și Viile Sibiului) precum și pe cele din cartierul Țiglari se va spăla carosabilul

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Alzara 1918

Acum 3 ani

Sub masca “ eficientei împotriva SARS-CoV-2 “ a hipocloritului se desfășoară o acțiune cel puțin stupidă in aproape toate localitățile României ! Stupid pentru că molima nu se răspândește de pe dol , clădiri etc. ci prin PERSOANE . Stupid pentru ca aerosolul este iritant pentru mucoase -deci favorizează atacul virusurilor / bacteriilor patogene Stupid pentru ca distruge entomofauna Stupid pentru ca e coroziv Folositor ceolor ... Dacă era asta o soluție o vedeați și in Elveția , Olanda , Germania sau ... Manhattan și era ORDONATĂ de CSAȚ / Ministerul Sănătății . In concluzie , o ticăloșie filositoare unora și dăunătoare tuturor celorlalți . Un preș îmbibat periodic cu un înălbitor diluat plasat la intrare este suficient pentru a împiedica p posibilă contaminare pedestră !
Raspunde

Cristian

Acum 3 ani

Acesti indivizi care fac efectiv dezinfectia scatilor de bloc, ar trebui supravegheati de un functionar din primarie, pentru ca fac lucru de mantuiala. Spre exemplu la bl 26 din cartierul Valea Aurie, nu au dezinfectat decat parterul si un etaj plecand in mare viteza, toata actiunea durand max 2 minute!! Decat sa o faca asa de mantuiala si sa ia banii contribuabililor degeaba mai bine lipsa !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus