Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
0°C

Trei ”demisii” pentru un nou consilier FDGR

Maria Gârleanu este, de joi, noul consilier local al Sibiului, în locul lui Hans Klein, cel care a fost ales local  în ultimii 19 ani. Maria Gârleanu nu numai că a ocupat la propriu scaunul lăsat liber de Klein (cel din dreapta primarului Johannis, imediat după scaunul ocupat de viceprimarul Astrid Fodor), dar i-a luat locul și Comisia de urbanism. Totuși, în această comisie Maria Gârleanu nu mai ocupă postul de președinte al Comisiei, funcție ce i-a fost atribuită prin hotărâre de Consiliu Local consilierului FDGR Gerhard Csongor Leopold. Maria Gârleanu, contabil de profesie, a depus jurământul în cadrul ședinței de joi a Consiliului local, fiind felicitată apoi de primar.
Maria Gârleanu ocupă locul 23 pe lista de candidați pe care a prezentat-o FDGR la alegerile locale din vara lui 2008. Înainte ca Maria Gârleanu să fie propusă pentru Consiliul local în urma demisiei lui Hans Klein, alte tre propuneri  (locurile 20, 21 și 22 de pe lista de candidați a FDGR) așteptau la rând: Andreea  May (economist), Corina Bokor (referent) și Karin Monika Laurenzi (asistent manager). Potrivit actelor depuse în fața Consiliului Local Sibiu, însă, toate cele trei candidate din partea FDGR au renunțat la mandatul de consilier.
Hans Klein, cel mai longeviv consilier local, a demisionat luna trecută, invocând faptul că împlinește 70 de ani și dorește să se mai ocupe de cercetare.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

un sibian

Acum 11 ani

Ii dorim mult succes in activitate! Si la anul cu siguranta tot FDRG votam!!!
Raspunde

hop sasa

Acum 11 ani

Ce naiba de \"sasi\" sunt astia:Gerhard Csongor si Maria Gârleanu? Un ungur si o romanca. De fapt Iohannis si Fritzmann sunt evrei care se dau sasi. Mai voteaza dracu si muma-sa FDGR!
Raspunde

SS

Acum 11 ani

Ce sa cerceteze Klein? Pe Tutankhamon! Bun venit \"tinerilor cu viziuni si perspective \" in Consiliul local. HEIL!
Raspunde

dinu

Acum 11 ani

Pe cand si Cioaba in forum?Romanii ,chjar sunt prosti?Sau pana cand?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus