Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
2°C

Johannis, invitat la Antena 3

Primarul Sibiului este invitat, în această seară, la postul de televiziune Antena 3, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea. ”Subiecte de actualitate” este tema discuțiilor care vor începe la 21.30, au anunțat reprezentanții Biroului de presă al Primăriei Sibiu.
Prezența primarului va fi cu atât mai interesantă cu cât este cunoscută politica editorială a trustului de presă din care face parte Antena3 – una cel puțin extrem de critică la adresa principalului partid de guvernământ, PD-L. În ultimul timp, nici relațiile dintre democrat-liberali și primarul Sibiului nu au fost din cele mai cordiale. Cel mai recent exemplu este cel legat de inaugurarea centurii ocolitoare a Sibiului, pe 1 decembrie 2010, eveniment acaparat de liderii PD-L: Klaus Johannis și președintele CJ Sibiu, Martin Bottesch, nu au fost invitați. ”Probabil că se simt complexați în prezența noastră”, a comentat, ulterior, Bottesch.

 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

lol

Acum 10 ani

Numai tampenii a spus de parca era un retardat!
Raspunde

jurnalist

Acum 10 ani

\"cel putin extrem de critica\"
Raspunde

AMUZATU S.R.L.

Acum 10 ani

a vb...de mai bine tacea...:)))))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus