Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

12 oferte depuse pentru viitoarea autostrada a Sibiului

Câte șase oferte au fost depuse la CNADNR în cadrul licitației pentru cele două loturi cu un total de 38 de km din autostrada Sibiu – Orăștie, loturi care vor traversa teritoriul județului Sibiu.  Pentru celelalte două tronsoane ale autostrăzii amintite cu o lungime totală de 82 de km, au mai fost depuse trei, respectiv opt oferte. Deschiderea ofertelor depuse în cadrul acestei licitații este programată pentru 2 martie, informează Compania de autostrăzi și drumuri naționale din România (CNADNR). Valoarea totală a lucrărilor pe întreaga autostradă a fost aproximată de Companie la peste 2,5 miliarde de lei, fără TVA. Pentru cei 38 de km de autostradă ce vor fi construiți pe teritoriul județului Sibiu, valoarea lucrărilor este aproximată la 1,4 miliarde de lei, tot fără TVA.
Tot ieri a fost termenul limită de depunere a ofertelor și pentru alte trei autostrăzi (Nădlac – Arad, Timișoara - Lugoj și, respectiv, Lugoj – Deva), în cadrul unor licitații pentru care ofertele vor fi deschise în cursul zilei de azi,
Potrivit presei centrale, printre firmele care au depus oferte în cadrul celor trei licitații se numără Strabag (Austria), Astaldi (Italia), FCC Construction (Spania) sau Aktor (Grecia).
Licitația pentru autostrada Sibiu – Orăștie prevede atât întocmirea proiectului de execuție, cât și a lucrărilor propriu-zise. Termenul maxim este de 30 de luni de la data semnării contractului.

Citiți mai multe despre viitoarea autostradă promisă:

Autostrada Sibiu – Orăștie scoasă la licitație pe patru loturi. 30 de luni termenul de finalizare

Autostrada ”inteligentă” Sibiu – orăștie ar putea fi amânată iar




 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 635

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

un sibian

Acum 13 ani

sa vezi acuma marlanii si spagi...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus