Duminică,
21.07.2024
Partial Noros
Acum
24°C

14,5 milioane de euro, pentru 23 de km din Transfagarasan

Compania de Drumuri va iniția, în cursul acestui an, o licitație pentru angajarea unei firme care să reabiliteze aproximativ 23 de km din drumul care face legătura între județele Sibiu și Argeș peste munții Făgăraș.
Deocamdată, CNADNR a publicat doar anunțul de intenție al licitației pentru lucrările de reabilitare plănuite între km 117 și 140 al DN 7C (ca reper, Cabana Bâlea Cascadă este situată la km 130 + 800, iar Piscul Negru la km 104 + 000). Valoarea lucrărilor estimată de CNADNR este de 49,37 de milioane de lei, fără TVA (14,5 mil. de lei cu tot cu TVA).
Potrivit aceluiași anunț, printre lucrările cerute pentru cei 23 de km de drum se numără amenajări de torenți, consolidări de taluze, de ziduri de sprijin din piatră brută, reparații de poduri, dar și ridicarea unor noi podețe și reabilitarea semnalizărilor rutiere și a marcajelor.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 332

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

gufanul

Acum 13 ani

Dilema! In articol se specifica ...,,49,37 mil de lei, fara TVA si in paranteza, 14,5 mil lei cu tot cu TVA??!! Titlul anunta 14,5 mil EURO !! Cam subtire la matematica , foitza ,,Turnul Sfatului\" ,cat si la redactare!! Cred ca pot sa revin cu afirmatia : ,,La reciclare cu ziaristii de 2 LEI!!\"
Raspunde

Contra prosti

Acum 13 ani

N-ai putut sa te abtii sa nu comentezi. Daca ai reusit sa deduci ca in titlul articolului este vorba de 14,5 mil EURO si in text au scris 14,5 mil lei de ce nu ai dedus si faptul ca este o simpla greseala de redactare. Te-o fi facut mamica-ta perfect pe tine si restul sunt de 2 lei.
Raspunde

pentru ala

Acum 13 ani

sezi,nu fa pe desteptul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus