Joi,
22.04.2021
Partial Noros
Acum
9°C

Un numar de 48 de politisti au fost sanctionati disciplinar in anul 2010

 

Şeful Poliţiei Judeţene Sibiu, Tiberiu Ivancea, a anunţat, luni, că 48 de poliţişti au primit, anul trecut, 63 de sancţiuni disciplinare, acestea urmând a fi luate în calcul în cazul unor eventuale restructurări, transmite corespondentul Mediafax.
Şeful Poliţiei Judeţene Sibiu, Tiberiu Ivancea, a afirmat, într-o conferinţă de presă, că 48 de poliţişti, dintre care şapte ofiţeri şi 41 de subofiţeri, au fost sancţionaţi disciplinar în anul 2010, înregistrându-se în total 63 de sancţiuni.
Întrebat dacă i s-a cerut să facă o evaluare a personalului din subordine, în eventualitatea unor disponibilizări, şeful Poliţiei Sibiu a spus că, "în afara evaluărilor de la finalul anului 2010, nu s-au cerut evaluări suplimentare".
Ivancea a precizat că sancţiunile primite de poliţişti pe durata anului trecut vor fi luate în calcul în cazul unor disponibilizări, "dar nu numai acestea, urmând să existe nişte criterii care vor fi publicate într-o lege, care, în prezent, este în stadiul de proiect".
Potrivit statisticilor, în cadrul Poliţiei Judeţene Sibiu, s-au acordat 32 de mustrări scrise, 16 sancţiuni de "diminuare a drepturilor salariale" şi cinci sancţiuni disciplinare de "amânare a promovării în gradul profesional sau funcţia următoare".
De asemenea, cinci poliţişti au fost trecuţi într-o funcţie inferioară, iar alţi cinci au fost destituiţi.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus