Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

O femeie a ajuns la spital cu arsuri, in urma unui incendiu provocat de o lumanare

O femeie de 63 de ani, din municipiul Sibiu, a ajuns, vineri, la spital cu arsuri de gradele unu şi doi pe faţă, în urma unui incendiu care a fost provocat de o lumânare, starea pacientei fiind stabilă, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, o pacientă de 63 de ani a ajuns, vineri, la spital cu arsuri, în urma unui incendiu.
"La Unitatea Primiri Urgenţe a ajuns o pacientă din Sibiu care prezenta arsuri faciale de gradele unu şi doi, în urma unui incendiu. Pacienta a primit îngrijiri medicale şi a rămas sub supraveghere şi tratament de specialitate în cadrul Secţiei Chirurgie Plastică", a declarat, corespondentului Mediafax, Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.
Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit în dormitorul imobilului, din cauza unei lumânări la care femeia se ruga. De la lumânare a luat foc faţa de masă şi de acolo incendiul s-a propagat în întreaga cameră.
Vecinii femeii povestesc că nu este prima dată când în imobilul respectiv izbucneşte un incendiu din cauza unei lumânări. În urmă cu câţiva ani, s-a întâmplat acelaşi lucru, dar atunci fiica femeii a reuşit să stingă flăcările până la sosirea pompierilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus