Marţi,
19.01.2021
Cer Senin
Acum
-13°C

DPC a inceput refacerea drumurilor. Are si viteza calculata: 15 – 20 de zone pe zi

Administrația Sibiului a aproximat  viteza de lucru a celor de la Drumuri și Prestări Construcții în ceea ce privește lucrările de reabilitare a străzilor din Sibiu. De săptămâna aceasta, cei de la DPC (firma care administrează drumurile orașului) au început lucrările de refacere a carosabilului spart iarăși în multe locuri, ca în fiecare primăvară.
”DPC reuşeşte să finalizeze refacerea carosabilului în 15-20 de zonepe zi, cu patru echipe care lucrează la pregătirea suprafeţei şi două echipe care lucrează la asfaltarea propriu-zisă. Lucrări de refacere a carosabilului în urma intervenţiilor la reţelele de utilităţi au fost planificate pentru această săptămână pe strada Alba Iulia, Calea Poplăcii, Bulevardul Vasile Milea, strada Vasile Aaron, strada Andrei Şaguna, strada Râului, strada Putnei, strada Matei Milo, strada Liliacului, strada Giusepe Garibaldi, strada Locomotivei şi strada Octavian Goga. Săptămâna următoare astfel de lucrări vor fi efectuate  pe strada Vasile Aron şi pe Calea Dumbrăvii”, anunță Primăria Sibiu într-un comunicat de presă.

DPC repară, E-On sparge

Dacă cei de la DPC au început să repare, administratorii rețelelor de gaz de la E-On și-au reluat lucrul în cadrul planului care prevede înlocuirea conductelor pe aproximativ 80 de străzi din Sibiu, proiect început de toamna trecută. ”E.On Gaz intervine în continuare pentru reabilitarea reţelei proprii. Comisia de circulaţie a avizat intervenţii la reţeaua de gaz pe următoarele străzi: strada Drumul Ocnei (16 – 19 martie), strada Lucian Blaga (18-24 martie), strada Spartacus (21-26 martie), strada Nicolae Titulescu (23-29 martie), strada Ştefan cel Mare (25 martie – 9 aprilie). Pe aceste străzi lucrările vor afecta doar o bandă de circulaţie”, se mai arată în comunicatul Primăriei Sibiu.

 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

16 comentarii

un sibian

Acum 9 ani

E-On e o ciuma!!! niste mega putori / paraziti!!!
Raspunde

J

Acum 9 ani

Pe Ogorului si Frunzei cand vine marea asfaltare ca acolo sunt 25 de blocuri noi?
Raspunde

Cetatean

Acum 9 ani

Si strazile din lazaret de pamant cui le lasati? Nesimti ce sunteti in primarie! Vreti numai voruti din 4 in 4 ani! Ati uitat cu totul de acest cartier!
Raspunde

siby

Acum 9 ani

Aceeasi poveste si bani aruncati de 20 de ani. Dupa 5-6 luni totul este praf! Calitatea lucrarilor si a materialuilui este execrabila! Oare nu se mai gaseste alta societate sa reabiliteze drumuri in Sibiu decat DPC-ul si Energie Termica? Sau poate ca lucreaza cel mai ieftin in ochii cetatenilor?
Raspunde

M

Acum 9 ani

DPC si primaria isi bat joc pur si simplu ! Alba Iulia, Milea sunt pline de gropi. Poplacii ar trebui asfaltata complet ca ii varza ! Maramuresului e o cursa cu capcane. Pe Dumbravii s-a \"decojit\" glazura de anul trecut de la liniile de tramvai si sunt si acolo o gramada de gropi. Nu mai zic de restul cartierelor in care pe unele strazi nu este asfalt deloc. Pai in ritmul asta , nici nu o sa fie prea curand, daca nici ce s-a facut anul trecut nu tine...rusine pentru primar si pentru DPC !
Raspunde

gropi

Acum 9 ani

Nici in anii 90 sibiul nu a avut asa drumuri rele ca acuma!
Raspunde

gogu

Acum 9 ani

trebuie sa fii idiot in ultimul hal ca sa te ambitionezi sa-l ridici in slavi pe pacaliciul asta de sas acum, cand tot orasul este varza!
Raspunde

hopa mitica

Acum 9 ani

hopaaaaa mitica.iar te agiti ,,rogojina,, de gogu?primaria e de vina ca miticii din bucuresti fura de 90 de ani banii din ardeal?mai lasa campania electorala ca plictisesti lumea cu aceleasi comentarii pe la toate ziarele online.marsh la braila moooooooooo......orasul e prea bun pt lichele k tine
Raspunde

pt. 92.228.177.153

Acum 9 ani

esti acelasi pupincurist al sasului, doar ca de atatia ani de propaganda ti s-a divizat unicul neuron in mai multi pui care put a kkt!
Raspunde

Sila de Eon Gaz

Acum 9 ani

Sa dea Dumnezeu sa le bubuie toate tevile de gaz in cap celor de la Eon cand sparg toate drumurile din oras si nu le repara.
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

klausi te ai vazut cu \"sacii in caruta\" si nu mai faci nimic in orasul asta COVOR ASFALTIC NU PLOMBARI!!!!!!!!!
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

klausi te ai vazut cu \"sacii in caruta\" si nu mai faci nimic in orasul asta COVOR ASFALTIC NU PLOMBARI!!!!!!!!!
Raspunde

13

Acum 9 ani

orasul e praf si asa va ramane pentru ca ce s-a facut pana acuma s-a facut cu bani imprumutati din banci, iar sibiul e prea indatorat sa mai imprumute alti bani. Ce a facut sasul putea face oricine pentru orasul asta, sa imprumute bani si sa ai investeasca.
Raspunde

platitor de taxe

Acum 9 ani

Domnule primar ! Ai primit voturile noastre ,care le-am oferit de fiecare data cu speranta si incredere dar d-ta nu ai timp pentru sibieni. Te rugam coboara din globul de sticla in care te afli si vino in realitate, in mijlocul nemultumirilor noastre. Ia la pas Sibiul adevarat nu cel din fata primariei si vei vedea ca mai exista si altceva in afara de declaratiile d-tale care nu mai impresioneaza pe nimeni . Un singur exemplu din multele,trait recent: str.Aleea Filozofilor -accesul dinspre str.Dirstelor spre str.Morilor. In rest suntem bine cu totii;ne vedem la alegeri.Hai pa!
Raspunde

nn

Acum 9 ani

Domnule primar , ne vedem la alegeri (dupa cum afirma un\"platitor de taxe\" O MARE sugestie : Strada Steaza (aleea Steaza) ca dealtfel toate stradutele din zona INTEREX sunt PRAF !Bine ca dati autorizatii de constructie \"bloc in bloc \" dar nu-i obligati sa repare tronsoanele distruse de constructori ! Rusine Klausi (nu pot sa ma mai adresez cu \"domnule\" ) Ne vedem la alegeri !!
Raspunde

pescarul

Acum 9 ani

Daca o sa se acumuleze apa in craterele din asfalt cred ca ne putem apuca toti de pescuit. Tot orasul e ca dupa bombardament !!! Rusine Primaria Sibiu!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus