Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Hainele de primavara: de la roz la mov si rosu

 

A început să se încălzească afară, iar cizmele şi paltoanele sunt înlocuite treptat cu balerini şi cămăşi de in. Magazinele de pe centru “s-au schimbat la faţă”, iar vitrinele abundă de rochii în culori aprinse şi pantofi cu tocuri generoase.
„Cam de o lună am adus şi marfă de primăvară. În special pe alb, gri, roz, mov, roşu pentru că acestea sunt culorile cele mai căutate. Se simte că lumea a început să-şi schimbe garderoba, căci marfa nouă se vinde foarte bine. Noi mai avem şi haine din colecţia veche, dar acelea nu se mai caută” spune Sînzîiana Mănescu, una dintre vânzătoarele magazinului „Kiss”.
Câţiva metri mai departe, o altă vitrină, în care sunt afişate cămăşi, sacouri şi blugi. Preţuri variate, produse exclusiv de sezon.
„De la începutul lunii februarie am început să aducem haine de primăvara. Pentru că am obeservat că majoritatea caută să cumpere ţinute office, ne-am axat în principal pe cămăşi, în special din materiale uşoare ca mătasea sau inul. Clienţii preferă să cumpere  articole cu imprimeuri sau în culori tari”, povesteşte Bianca, vânzătoare la magazinul „Avantgarde”.
Articole asemănătoare, cu preţuri de la 40 de lei la 160 de lei, se găsesc şi în alte magazine de pe centru cum sunt „Cindy ” sau ”Anka’s”. Dacă magazinele de haine s-au pregătit pentru sezonul cald, nu acelaşi lucru se poate spune despre outlet-uri. Vânzătoarele spun că au aceeaşi marfă ca în ultimele luni, iar „marfă nouă nu ştim când o să primim, probabil înainte de Paşte”.
Nici magazinele de încăţămite nu s-au grăbit să înlocuiască cizmele cu sandale şi pantofi. Dacă în „Lapucci Shoes” găseşti o pereche de botine sau de adidaşi, la „Denis” articolele de iarnă rămân încă în vitrină, aşteptând să fie cumpărate la „preţ redus cu 50%”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 222

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus