Marţi,
29.11.2022
Cer Senin
Acum
-3°C

Gaz Metan Medias, a doua finalista a Cupei Romaniei la baschet masculin

Echipa de baschet masculin Gaz Metan Mediaş a învins, joi, la Târgu Mureş, formaţia locală BC Mureş, scor 100-88 (54-40), în a doua semifinală din Cupa României, urmând să se dueleze cu Steaua Turabo Bucureşti în ultimul act.

Marcatori:
BC Mureş: Forte 27 puncte, Căpuşan 20, Cooley 18, Mladenovici 11, Dumitru 5, Lăpuşte 4, Lewis 3.
Gaz Metan Mediaş: Howell 23 puncte, Ivanovici 17, Nicoară 16, Dumitrescu 14, Mitchell 11, Jucan 8, Velickovici 7, Drăguşin 4.
În prima semifinală a zilei, Steaua Turabo Bucureşti a eliminat campioana CSU Ploieşti, scor 75-60 (29-34).
Astfel, vineri, de la ora 18.00, va avea loc finala mare, între Steaua Turabo Bucureşti şi Gaz Metan Mediaş, în timp ce pentru locul trei se vor lupta, de la ora 20.00, CSU Ploieşti şi BC Mureş.
Steaua Bucureşti va juca finala Cupei României după 18 ani de la apariţia în ultimul act, când a şi câştigat trofeul. În 1993, steliştii au câştigat competiţia, în echipa de la acea vreme aflându-se din trupa actuală doar actualul manager, Dragoş Barbu. Steaua câştiga atunci pentru a doua oară Cupa României, după trofeul din sezonul 1965-1966.
Sâmbătă, mai mulţi jucători din cele patru echipe, plus ceilalţi baschetbalişti aleşi prin vot de la formaţiile din Divizia A, vor participa la Sibiu, la All Star Game.
Apoi, baschetul masculin revine în prim-plan, începând cu 13 aprilie, când vor avea loc primele meciuri, din cinci programate, în faza I a play-off-ului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus