Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Boc: avem tot Coridorul IV, mai putin Sibiu - Pitesti

Şeful Executivului, Emil Boc, a declarat că “provocarea cea mai importantă acum pentru Ministerul Transporturilor este să pregătească, fie în concesiune, fie în parteneriat public-privat, cele două lucrări majore - Comarnic-Braşov şi Sibiu-Piteşti - care să întregească practic sistemul de autostrăzi din România”.

Premierul a arătat că “acum suntem în licitaţie şi în execuţie practic cu tot Coridorul 4”.

“Asta înseamnă că, în sfârşit, vom avea finalizat în timp acest important traseu de autostradă din România. Avem o singură excepţie aici, Sibiu-Piteşti, unde nu avem în acest moment finanţarea asigurată, nici pe fonduri naţionale, nici pe fonduri europene, iar provocarea cea mai importantă acum pentru Ministerul Transporturilor este să pregătească, fie în concesiune, fie în parteneriat public-privat, cele două lucrări majore - Comarnic-Braşov şi Sibiu-Piteşti - care să întregească practic sistemul de autostrăzi din România. Aceste autostrăzi care astăzi sunt în derulare (...) ne ajută să ne îndeplinim obiectivul de creştere economică şi să avem mai multe locuri de muncă şi investiţii în ţară”, a spus Emil Boc.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

9 comentarii

un sibian

Acum 12 ani

abureli si frectii...
Raspunde

un sibian

Acum 12 ani

Adevaru ca, cu centura Sibiului nu au prea fost abureli , astia au facut lntr-un an ce au facut alti ln sapte .
Raspunde

bes

Acum 12 ani

@un sibian: Vectra a facut, nu politicienii. Si din moment ce tronsonul doi arata mai bine decat primul la iesirea din iarna...ne putem dori sa mai lucreze pe la noi.
Raspunde

sasul hotz si bulangiu

Acum 12 ani

Vectra este firma serioasa din Brasov, nu ca tepariii germani de la Max Boegl sau Strabag.
Raspunde

gbrl

Acum 12 ani

si mai lipsesc vreo 2-3 loturi intre Lugoj si Deva si de refacut autostrada Bucuresti-Pitesti, si etc.
Raspunde

4me

Acum 12 ani

daca s-a putut face centura Sibiu cred ca se poate gasi o solutie si pentru acest coridor...ar fi o realizare remarcabila
Raspunde

un sibian

Acum 12 ani

inca odata...abureli marca PDL...pentru tronsonul Sibiu - Orastie marea majoritate a constructorilor sunt italieni...va dati seama cam ce dezastru o sa fie...minim 10 ani pana se va putea circula de la sibiu la Nadlac pe autostrada! nu mai credeti toate aburelile celor din PDL - au facut ceva cu centura pentru ca oricum era inceputa de 7 ani si pentru ca au nevoie de capital politic...
Raspunde

Jimmy29

Acum 12 ani

Suna bine pana acum, si cred ca aceste probleme care au mai ramas vor fii rezolvate curand pt ca avem in fata un guvern capabil, puternic care desi e privit cu neincredere de unii, va reusii sa duca la capat aceast proiect. Sper ca Vectra sa participe in continuare la aceste lucrari pt ca se vede k la sibiu au facut ceva de calitate.
Raspunde

Cristi M

Acum 12 ani

Total neimportant cine e constructorul fiecarui tronson. poate sa fie si o firmă somaleză, nu contează! Tot ce contează sunt contractele, si anume CLAUZELE contractuale si garanţiile plus penalizarile in caz de neindeplinire a obligatiilor. daca astea sunt beton, restul e irelevant! si daca or fi sau nu abureli, prefer sa văd peste 2 ani. acum deocamdată au cam facut ce au zis. cu chiu cu vai ca la noi evident .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus