Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
8°C

BERD ia in considerare finantarea cu opt milioane euro a reabilitarii strazilor din Medias

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) ia în considerare finanţarea Primăriei Mediaş cu până la opt milioane de euro pentru reabilitarea străzilor din oraş şi dintr-o localitate învecinată, costurile proiectului fiind evaluate la 11 milioane euro, transmite Mediafax.

Proiectul prevede reabilitarea infrastructurii de drumuri în centrul oraşului şi repararea şi întreţinerea străzilor din Ighişu Nou.
"Investiţiile prioritare în reabilitarea infrastructurii de drumuri urbane vor asigura îmbunătăţiri la nivelul mediului înconjurător, al sănătăţii şi siguranţei prin reducerea emisiilor poluante, a prafului şi zgomotului în oraşul Mediaş", se arată într-un anunţ al BERD.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

mediesan

Acum 13 ani

eu le sugerez geniilor care administreaza acest oras sa foloseasca banii acestia pentru a construi si in Ighisu Nou doua hale inutile pe care sa le denumeasca piata. \'tuva mormantu\' mamii voaste de sobolani!!!
Raspunde

vitro

Acum 13 ani

in medias domnesc niste javre pedeliste puturoase...sunt sigur ca banii astia nu le-ar ajunge nici de plombari in tot orasu.
Raspunde

Oplatitoare de impozite si taxe

Acum 13 ani

Cartierul Vitrometan l-ati distrus cu canalizarea voastra inutila. Politistii comunitari dadeau anul trecut amenzi pt.stationarea masinilor pe spatiul verde. Acum ati distrus tot si spatiu verde si strazi, dar nu va interseaza. Cat ne mai tineti in noroiul asta?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus