Sâmbătă,
23.10.2021
Parțial Noros
Acum
15°C

Concert extraordinar Ducu Bertzi

Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de muzică folk din România, Ducu Bertzi, vine după o lungă perioadă, din nou, la Sibiu, pentru un concert extraordinar ce va fi găzduit de scena Vintage Pub. „M-am îndrăgostit numai de ea”, „Floare de Colț”, sunt melodii ce au fost fredonate de generații întregi. Și cine nu cunoaște melodia „Când s-o împarțit norocu”, de departe cea mai cunoscută piesă a artistului, înregistrată pentru prima dată la Radiodifuziunea Română în... 1979. Cele mai îndrăgite piese vor compune un concert de o oră și jumătate ce va avea loc joi, 14 aprilie, în Vintage Pub. Ducu Bertzi s-a născut în Sighetul Marmației. A studiat vioara în gimnaziu iar în liceu a fondat grupul Mi Bemol Rock. A debutat pe scenă în cenaclul Flacăra, într-un concert susținut la Baia Mare în anul 1976. Ducu Bertzi a imprimat deja opt albume de muzică folk dar și de colinde, ultimul dintre ele fiind înregistrarea unui concert susținut împreună cu regretatul Florian Pittiș.

Concertul lui Ducu Bertzi începe la ora 21. Prețul unui bilet este de 25 de lei. Biletele pot fi cumpărate de la Supporter Sports Pub & Grill, pe bulevardul Victoriei sau în fiecare seară, în Vintage Pub precum și la intrare, în ziua concertului. Vintage Pub este situat la intersecția străzilor Zaharia Boiu și Av. Ilie Măcelaru. Până mâine la ora 11 vă mai puteți înscrie în concursul organizat de Turnul Sfatului și Vintage Pub, care oferă două invitații de o persoană la concertul lui Ducu Bertzi.

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus