Miercuri,
30.11.2022
Cer Senin
Acum
7°C

Sabin si Simona merg la concertul Ducu Bertzi

Felicitări! Doi dintre cititorii Turnul Sfatului vor avea ocazia să îl vadă live, în această seară, pe unul dintre cei mai buni folkiști români din toate timpurile, Ducu Bertzi. Concertul va fi găzduit de Vintage Pub și va avea loc după ora 21. Cei doi au câștigat concursul găzduit de Turnul Sfatului, fiind extrași dintre cei 17 comentatori. Astfel, comentariile cu numerele 16 și 10 au fost extrase prin intermediul site-ului random.org. Ambii câștigători au fost anunțați prin email. Seria concursurilor organizate de Turnul Sfatului și Vintage Pub continuă mâine, cu un concert surpriză, așteptat de foarte mulți sibieni. Felicitări și distracție plăcută câștigătorilor! Bilete la concertul Ducu Bertzi mai pot fi cumpărate la Supporter Sports Pub & Grill sau la intrare în Vintage Pub, înaintea concertului. Prețul unui bilet este 25 de lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus