Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Se cauta voluntari pentru Festivalul de Jazz

Asociația Colors recrutează voluntari pentru Sibiu Jazz Festival. Anul acesta, festivalul are loc între 8 și 15 mai. Organizatorii caută persoane dispuse să dea o mână de ajutor la ghidarea artiștilor prezenți la festival dar și pentru suport la organizare pe tot parcursul festivalului. „Sunt asteptate sa se inscrie ca voluntari persoane cu varsta peste 18 ani, din Sibiu, vorbitoare de limba engleza si/sau una din urmatoarele: germana, spaniola, portugheza, cu o minima experienta de voluntariat in activitati similare, pro active, cu o conduita impecabila si ireprosabila pe parcursul activitatilor desfasurate”, spune Claudia Popa, președintele asociației Colors. Doritorii se pot înscrie pe www.plinideidei.ro sau pe www.facebook.com/asociatiacolors.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

haha

Acum 12 ani

madame Popa face recrutari pentru Titi :))) This is a good one!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus