Joi,
01.12.2022
Partial Noros
Acum
4°C

Celelalte Cuvinte concerteaza la Sibiu

După patru ani de absență, una dintre cele mai bune trupe românești de rock din toate timpurile, Celelalte Cuvinte, revin la Sibiu pentru un concert extrem de așteptat de public, în Vintage Pub. Concertul are loc în 27 aprilie. Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan şi Ovidiu Roşu aşteaptă cu mult entuziasm reîntâlnirea cu Sibiul, pe care îl consideră ”un oraş european în toată puterea cuvântului”. “Publicul din Sibiu e cultivat, exigent, ştie ce vrea şi nu poate fi păcălit. Pentru fiecare concert ne pregătim temeinic. Sperăm ca Sibiul să ne primească cel puţin la fel de bine ca data trecută” spune Călin Pop. Față de celelalte trupe românești, orădenii au ales o altă abordare față de public. Celelalte Cuvinte au optat pentru mai puține concerte, însă de calitate, pregătite cu grijă și migală. De 30 de ani împreună (vârstă pe care trupa o împlineşte în 2011), Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-şi, de-a lungul timpului, atât componenţa cât şi stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rockului românesc. Prețul unui bilet la concertul Celelalte Cuvinte din Vintage Pub este de 30 de lei. Biletele se găsesc la Supporter Sports Pub&Grill, pe bulevardul Victoriei, şi în Vintage Pub.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus