Sâmbătă,
15.05.2021
Cer Senin
Acum
11°C

Paleologu nu are sustinere in Sibiu

Candidatul la şefia PD-L Theodor Paleologu nu are deocamdată niciun vot din Sibiu, în perspectiva alegerilor pentru șefia PD-L. Spune însă că nici nu vrea să câștige, doar să-și facă cunoscute ideile. "Ceea ce mă interesează cel mai mult este să promovez această moţiune, ca aceste idei să câştige influenţă şi greutate în cadrul partidului. Sunt un promotor al unor idei, mai degrabă decât candidat la preşedinţia partidului, doar că această candidatură este calea prin care ideile mele să fie auzite de către colegi. Nu mă bântuie ambiţia personală de a fi şef", a spus Paleologu, la Sibiu, la sfârșitul săptămânii trecute.
Întrebat dacă ideile sale nu se pierd în cazul în care nu câştigă alegerile şi dacă nu era mai uşor să promoveze aceste idei prin înglobarea lor în moţiunile depuse de Vasile Blaga sau Emil Boc, ceilalţi doi candidaţi la funcţia de preşedinte al PDL, Paleologu a declarat că moţiunile colegilor săi "au teme multe, abordate vag". Emil Boc, Vasile Blaga şi Theodor Paleologu au depus, luni, la Comisia pentru pregătirea Convenţiei Naţionale din 14 mai, cereri de candidatură, însoţite de moţiuni şi de semnături ale susţinătorilor.
Oficial, organizația PD-L Sibiu nu a stabilit cu cine va vota la congres, însă până acum, parlamentarii Ion Ariton, Cornel Știrbeț și Raluca Turcan au semnat deja moțiunea depusă de liderul partidului Emil Boc.

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ralu

Acum 10 ani

Un pacalici care se va retrage in favoarea lui Boc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus